Όλγα Φαρμάκη: Η νέα φώτο της νεογέννητης κόρης της είναι πολύ τρυφερή

Η νέα μαμά πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Όλγα Φαρμάκη: Η νέα φώτο της νεογέννητης κόρης της είναι πολύ τρυφερή

Η Όλγα Φαρμάκη γέννησε το πρώτο της παιδί στις 27 Ιανουαρίου.Δύο μέρες μετά, έκανε την πρώτη ανάρτηση ανακοινώνοντας και η ίδια το χαρμόσυνο νέο.

«Καλωσήρθες στη ζωή μας γλυκό μας Μαρεττάκι ???Σε περιμέναμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία και τώρα σε κρατάμε στην αγκαλίτσα μας?
Η καρδιά μας πάει να σπάσει από χαρά και ευτυχία ✨ και η αγάπη γι αυτό το μικρό πλασματάκι που αντικρίσαμε πριν λίγες μέρες δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια ??? #27/01/21 #loveyoubeyondwords #justus♥».


https://www.instagram.com/p/CKoPSI0gZCz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο διάστημα που ακολούθησε η όμορφη μανούλα, δεν είχε ανεβάσει κάποιο στιγμιότυπο από τη νέα της καθημερινότητα με το μωρό. Χθες λοιπόν έκανε την έκπληξη και δημοσίευσε αυτή την τρυφερή φωτογραφία, θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για όλα τα μηνύματα που της στέλνουν.

«Η πραγματικότητα είναι ότι με το κινητό δεν τα πηγαίνω καλά ? .. πόσο μάλλον τώρα ?? γί´αυτό σας ευχαριστώ μέσα απ´την καρδιά μου για τα τόσο όμορφα και γεμάτα αγάπη μηνύματα που μας στείλατε! Η Μαρέττα είναι ευγνώμων», έγραψε χαρακτηριστικά.


https://www.instagram.com/p/CLHXVW-gGan/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με τον σύντροφό της Σταύρο Μαντόπουλο, νιώθουν ιδιαίτερα ευτυχισμένοι που έγιναν γονείς κι απολαμβάνουν κάθε λεπτό με την μικρή.Μέχρι στιγμής οι αναρτήσεις της είναι λιγοστές με την νεογέννητη κόρη της. Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτει τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο Instagram η όμορφη μαμά, λίγο πριν γεννήσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved