Αναστασία Ρουβά: Κρυφό μαγειρικό ταλέντο η κόρη του Σάκη και της Κάτιας

Η Αναστασία γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 2008 και φέτος γιόρτασε τα 12α γενέθλιά της.

Αναστασία Ρουβά: Κρυφό μαγειρικό ταλέντο η κόρη του Σάκη και της Κάτιας

Η Αναστασία μονοπωλεί το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων από την πρώτη στιγμή της γέννησής της και κάθε φορά που βλέπουμε φωτογραφίες ή βίντεο που δημοσιεύουν οι γονείς της στα social, εντυπωσιαζόμαστε.

Τίποτε πάνω της δεν θυμίζει το μικρό κοριτσάκι που θυμάστε. Πλέον είναι μια μικρή δεσποινιδούλα και σε κάθε φωτογραφία ή βίντεο δείχνει πόσο ώριμη και προστατευτική είναι απέναντι στα αδέρφια της, Αλέξανδο, Αριάδνη και Απόλλωνα .

Το πού μοιάζει, κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά, καθώς όσο τη βλέπουμε παρατηρούμε χαρακτηριστικά και των δύο γονιών της.

Της αρέσει πολύ η μαγειρική του θείου της, Απόστολου, να φτιάχνει κουλουράκια και να χορεύει. Από την τελευταία ανάρτηση όμως της Κάτιας καταλάβαμε ότι δεν της αρέσει μόνο να τρώει νόστιμο και λαχταριστό φαγητό του θείου της, αλλά του έχει μοιάσει κιόλας καθώς πρόκειται για ένα μικρό μαγειρικό ταλέντο.

Η Κάτια Ζυγούλη πριν μερικές ώρες δημοσίευσε σε insta story φωτογραφία από το φαγητό που έφτιαξε η Αναστασία και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της ξέρει να μαγειρεύει καταπληκτικά. Κάτι που σίγουρα έμαθε μέσα στην οικογένειά της, αφού όλοι (Σάκης, Κάτια, Απόστολος) ασχολούνται με την μαγειρική.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τι μαγείρεψε η Αναστασία, μαζί με μερικές ακόμη ξεχωριστές φωτογραφίες της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved