Τζένη Θεωνά: Πώς της ευχήθηκε ο Δήμος Αναστασιάδης για τα γενέθλιά της

Χρόνια πολλά της ευχήθηκε και ο γιος της, Αρίωνας.

Τζένη Θεωνά: Πώς της ευχήθηκε ο Δήμος Αναστασιάδης για τα γενέθλιά της

Τα γενέθλιά της είχε χθες η ηθοποιός Τζένη Θεωνά. Από νωρίς ο λογαριασμός της στο Instagram κατακλίστηκε από ευχές των φίλων της - διαδικτυακών και μη- που της ευχήθηκαν τα καλύτερα.

H κολλητή της, Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε ένα ξεχωριστό ποστ μιλώντας με τα πιο θερμά λόγια για την εορτάζουσα: «Είσαι το αστέρι μου!!Χρόνια πολλά αγάπη μου υπέροχη ? Είμαι τόσο τυχερή που είσαι στη ζωή μου !Να είσαι παντα ευτυχισμένη με τα όμορφα αγόρια σου».


https://www.instagram.com/p/CLCb9shgs7J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι ευχές του Δήμου και του γιου της

Χθες το απόγευμα, ο Δήμος Αναστασιάδης, που δεν συνηθίζει να δημοσιεύει κοινά στιγμιότυπα με την Τζένη Θεωνά, ανέβασε Insta Story δείχνοντάς μας πώς ευχήθηκε στη γυναίκα της ζωής του. «Χρόνια πολλά στο κορίτσι μου» ήταν η δική του ευχή, ανοίγοντάς της μια σαμπάνια και την ηθοποιό να ενθουσιάζεται.



Ευχές δέχτηκε και από τον μοναχογιό της, Αρίωνα, όπως αποκάλυψε η ίδια στο Instagram.«Επίσης σήμερα 8 Φλεβάρη κάναμε αυτοκόλλητα τατουάζ ? ? και μου ευχήθηκε "Χιόνια Πολλά" ❄?» έγραψε χαρακτηριστικά.


https://www.instagram.com/p/CLCL3N1sW0r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί λόγω κορονοϊού να μη γιόρτασε τα γενέθλιά της έχοντας κοντά της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, ωστόσο, είχε την οικογένειά της κι αυτό ήταν το καλύτερο δώρο.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πρόσφατες φωτογραφίες των δύο αντρών της ζωής της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved