Έλενα Τσαβαλιά - Μάρκος Σεφερλής: Αγνώριστος ο γιος τους, Χάρης

Δείτε πόσο έχει αλλάξει.

Έλενα Τσαβαλιά - Μάρκος Σεφερλής: Αγνώριστος ο γιος τους, Χάρης

Καιρό είχαμε να δούμε τον γιο της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή.

Ο Χάρης, είναι 16 ετών και πηγαίνει Β΄Λυκείου. Η μητέρα του σπάνια δημοσιεύσει φωτογραφίες του αλλά χθες με αφορμή την γιορτή του, έκανε μια εξαίρεση.
Ανέβασε λοιπόν μια κοινή τους φωτογραφία και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε με τον έφηβο γιο της. Ξεχάστε τα μακριά μαλλιά. Πλέον τα έχει κουρέψει και το νέο του look είναι ιδιαίτερα μοντέρνο. Όσο για την όμορφη μαμά, σχολίασε με καμάρι:


https://www.instagram.com/p/CLHC1ZBnWFB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χρόνια γερά , γιε μου !
Χρόνια χαρούμενα, μονάκριβέ μου !
Χρόνια ευτυχισμένα, υπέροχέ μου!
Χρόνια πολλααααά, αντράκι μου !
Σ’ αγαπάω... α τ ε λ ε ί ω τ α !!!! ❤️
#myson #nameday #wishes #iloveyou».

Τόσο ο Μάρκος Σεφερλής όσο και η Έλενα Τσαβαλιά, έχουν μεγάλη αδυναμία στον μοναχογιό τους που τον χαρακτηρίζουν ένα πολύ λογικό κι ευαίσθητο παιδί.

«Ο γιος μου έχει στεναχωρηθεί πολλές φορές και έρχεται και μου λέει “μπαμπά, είμαι δίπλα σου. Μην ακούς κανέναν, εγώ είμαι εδώ για σένα”. Η Έλενα είναι τα πάντα για μένα, ήρθε στη ζωή μου σε μια δύσκολη στιγμή, άργησε, αλλά ήρθε και ευτυχώς που ήρθε. Και νομίζω ότι έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί, με πολύ κόπο, με πολύ αγώνα. Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι λείπει από δίπλα μου», είχε πει ο Μάρκος Σεφερλής για την οικογένειά του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Χάρης είναι πια έφηβος και εμείς θυμόμαστε τις αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς η μητέρα του. Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved