Ημέρα των Ευχαριστιών: Πώς τη γιόρτασαν οι διάσημοι γονείς στο εξωτερικό;

Η Ημέρα των Ευχαριστιών ή αλλιώς Thanksgiving, είναι μια ετήσια παραδοσιακή γιορτή που γίνεται στη Βόρεια Αμερική. 

Ημέρα των Ευχαριστιών: Πώς τη γιόρτασαν οι διάσημοι γονείς στο εξωτερικό;

Η πρώτη Ημέρα των Ευχαριστιών γιορτάστηκε αιώνες πριν, το 1621, στο Πλίμουθ της Μασαχουσέτης όταν ο κυβερνήτης της αποικίας, Γουίλιαμ Μπράντφορντ οργάνωσε ένα γεύμα ευγνωμοσύνης προς το Θεό για την καλή σοδειά.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, γιορτάζεται κάθε τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου και καθιερώθηκε ως εθνική αργία κατά την προεδρία του Αβραάμ Λίνκολν.

Ο εορτασμός της γίνεται για να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη κάθε οικογένειας προς τον Θεό για τα αγαθά τους, ενώ η γιορτή αποκαλείται και "Ημέρα της Γαλοπούλας" καθώς σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου που κρατάει ως την Πρωτοχρονιά.

Η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι λοιπόν μία ημέρα αφιερωμένη στην οικογένεια και χθες τα social media γέμισαν με φωτογραφίες διάσημων σταρ που γιόρτασαν το thanksgiving με τα παιδιά τους.

Μεταξύ αυτών και διάσημοι Έλληνες που μένουν μόνιμα στο εξωτερικό όπως η Καλομοίρα, η Σοφία Καρβέλα και η Κατερίνα Μουτσάτσου.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν η Katherine Jeta Jones, η νέα μαμά Lea Michelle και πολλοί ακόμα σταρ στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved