Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων έφτιαξε αυτοσχέδιο θέατρο σκιών (pics)

Πώς περνάει στην καραντίνα η δημοσιογράφος με την κόρη της; Μα φυσικά φτιάχνοντας κέικ και αυτοσχέδιο θέατρο σκιών.

Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων έφτιαξε αυτοσχέδιο θέατρο σκιών (pics)

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια του Alpha, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά από τα πράγματα που κάνει με την κόρη της στο σπίτι, όταν επιστρέφει από τη δουλειά.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμά της; Ζαχαροπλαστική και μπόλικο παιχνίδι. Ωστόσο αυτό που μας εντυπωσιάσε και σίγουρα μας ενέπνευσε για το πώς θα περάσουμε και εμείς το Σαββατοκύριακο που έρχεται με τα παιδιά μας, ήταν αυτό το υπέροχο και αυτοσχέδιο θέατρο σκιών που έφτιαξε στο σαλόνι του σπιτιού της χρησιμοποιώντας δύο καρέκλες, ένα λευκό σεντόνι, μια λάμπα και φυσικά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

"Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Καραγκιόζης στο χωριό του Άη Βασίλη»!

Κείμενο, σκηνοθεσία, σκηνογραφία, φωτισμοί: Μελίνα Παπανδρέου

Φωνητικά: Μελίνα Παπανδρέου & Έφη Αλεβίζου

Sound & Visual Effects: Γιούβε

Σύντομα(;), στα θέατρα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας!", σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία η Έφη Αλεβίζου.


https://www.instagram.com/p/CH0JoVYFjyq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Έφη Αλεβίζου μαζί με τον σύζυγο και συνάδελφό της, Βασίλη Παπανδρέου, έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Καρπός του έρωτά τους, η πεντάχρονη Μελίνα που όπως είδαμε τα καταφέρνει καλά όχι μόνο στην κουζίνα αλλά και στην κατασκευή αυτοσχέδιων παιχνιδιών.

Όταν δεν παίζουν μαγειρεύουν

Η δημοσιογράφος είναι μια εκπληκτική μαμά και πάνω από όλα βάζει την οικογένειά της. Αυτό άλλωστε αποκαλύπτει και μέσα από τις πληροφορίες στο προφίλ της. Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της, πρώτα ως μητέρα, μετά ως σύζυγο, διάσημη μαγείρισσα κι έπειτα σαν παρουσιάστρια.


https://www.instagram.com/p/B_XTCi6lV7n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το διάσημη μαγείρισσα το διαπιστώσαμε και εμείς αφού το πάθος της για την κουζίνα το μοιράζεται με την κόρη της. Μάλιστα μαμά και κόρη έφτιαξαν λαχταριστό κέικ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και η όμορφη δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τις αναρτήσεις της στη gallery που ακολουθεί και μιμηθείτε τη. Αυτό το Σαββατοκύριακο φτιάξε κέικ με τα παιδιά σας και αυτοσχέδιο θέατρο σκιών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved