Δ. Βανδή: Ο γιος της έφτιαξε σούσι & αποκάλυψε πότε άρχισε να μαγειρεύει

Ο Γιώργος Νικολαΐδης λατρεύει τη μαγειρική και όνειρό του είναι να γίνει σεφ!

Δ. Βανδή: Ο γιος της έφτιαξε σούσι & αποκάλυψε πότε άρχισε να μαγειρεύει

Αυτό και πολλά άλλα αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο γιος της τραγουδίστριας που εδώ και λίγες μέρες "δίνει ρεσιτάλ" στο Instagram, μιλώντας με τους θαυμαστές του στα social media.

Αν θέλετε να τον ακολουθήσετε και να φτιάξετε τις συνταγές του, δεν έχετε παρά να πληκτρολογήσετε το όνομά του flamigef11. Από που βγαίνει το όνομά του; Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος μέσα από ένα q+a που έκανε στον λογαριασμό του.

giorgos nikolaidis despina vandi 2

Όπως αποκάλυψε του αρέσει περισσότερο η μαγειρική απ' ό,τι η ζαχαροπλαστική και χθες έφτιαξε σούσι, που το είχε υποσχεθεί στους θαυμαστές του. Φωτογραφία από τη νέα του αυτή συνταγή δημοσίευσε η μαμά Δέσποινα που είναι περήφανη για εκείνον και το ταλέντο του, σχολιάζοντας: "Τι ωραία όταν τα παιδιά δημιουργούν;"

giorgos nikolaidis despina vandi 6

Με μια μαμά σαν τη Δέσποινα που της αρέσει πολύ η μαγειρική δεν γινόταν να μην τη λατρέψει και ο γιος της.

Τι άλλο όμως αποκάλυψε ο ίδιος για τον εαυτό του; Από ποια ηλικία άρχισε να μαγειρεύει; Ποιο ήταν το πρώτο φαγητό που έφτιαξε; Τι του αρέσει περισσότερο το ποδόσφαιρο ή η μαγειρική; Δείτε αυτές και μερικές ακόμη απαντήσεις που έδωσε και θα μάθετε περισσότερα για τον χαρακτήρα του Γιώργου και μερικά από εκείνα που του αρέσουν να κάνει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved