Έλλη Κοκκίνου: Δείτε τι έφτιαξε για τον γιο της

Με μια ανάρτηση έδειξε χθες βράδυ τι έφτιαξε για τον γιο της και... δεν πρόλαβε να το φωτογραφήσει!

Έλλη Κοκκίνου: Δείτε τι έφτιαξε για τον γιο της

Η Έλλη Κοκκίνου είναι μια υπέροχη μαμά! Το έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν άλλωστε. Είναι από εκείνες τις διάσημες μαμάδες που κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά τους, φροντίζοντας έτσι να έχουν μια καλύτερη και πιο ιδιωτική ζωή.

Οι αναρτήσεις της με τον γιο της Αλέξανδρο είναι ελάχιστες και καμιά δεν δείχνει το πρόσωπό του. Η ίδια παλαιότερα έχει πει σε συνέντευξή της στο DOT.

«Δεν υπάρχει λόγος να δημοσιεύω φωτογραφίες με τον γιο μου. Δεν του αρέσει η προβολή σε αυτή την ηλικία μέχρι να είναι ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης θα είναι το παιδί της Κοκκίνου. Γιατί από τώρα; Δεν θέλει να τον δουν»! Και είχε τονίσει, «Ο γιος μου είναι κούκλος!».


https://www.instagram.com/p/CEgni04Hags/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μητρότητα στην καραντίνα

Τι κάνει λοιπόν η Έλλη Κοκκίνου στην καραντίνα με τον γιο της; Ότι κάνουν οι περισσότερες μαμάδες. Ψήνει και φουρνίζει λιχουδιές και νοστιμιές που φτιάχνει με τα χεράκια της.

Μάλιστα! Μπορεί να μην μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αναρτήσεις, όμως η Έλλη Κοκκίνου (αν δεν το ξέρετε) φημίζεται για τις μαγειρικές της ικανότητες και ας μην το δείχνει σχετικά συχνά μέσα από τα social media. Να σας θυμίσουμε ότι η τελευταία φορά που δημοσίευσε φωτογραφία από την κουζίνα της, ήταν το Πάσχα και όταν έφτιαχνε πασχαλινά κουλουράκια...


https://www.instagram.com/p/B_CJk8bnM5U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

...και σπανακόπιτα χωρίς γλουτένη


https://www.instagram.com/p/B_FgvhLHn6m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χθες λοιπόν έφτιαξε μια λαχταριστή χορτόπιτα που δεν πρόλαβε μάλιστα να φωτογραφήσει ολόκληρη γιατί ο γιος της Αλέξανδρος, άρπαξε ένα τεράστιο κομμάτι για να φάει.

"Η σωστή καραντίνα επιβάλλει πολλή μαγειρική κι εγώ ξεκίνησα! Κάποιος που προφανώς ανυπομονούσε να φάει, άρπαξε κομμάτι πριν η μανούλα βγάλει φωτογραφία ?", σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες της και όπως ήταν φυσικό, τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved