Μαριάννα Τουμασάτου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της (pics)

Μαμά και κόρη είναι ντυμένες ασορτί και ποζάρουν αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό.

Μαριάννα Τουμασάτου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της (pics)

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δύο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της επιτυχημένης, καθημερινής σειράς «Βέρα στο Δεξί» στην οποία και συμπρωταγωνιστούσαν κι έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια.

Καρπός του έρωτά τους, η 9χρονη πλέον Παναγιώτα-Χρυσηίδα. Και οι δύο ηθοποιοί διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή και σπάνια ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες ή φωτογραφίες με την κόρη τους.

mariannatoumasatou 79374457 464612224250699 2414513756965359464 n

Η μόνο εξαίρεση όλα αυτά τα χρόνια είναι κάποια Instagram Stories τα οποία έχει μοιραστεί μαζί μας η διάσημη μαμά. Η Μαριάννα Τουμασάτου έχει ανεβάσει διάφορα Instagram Stories με την κόρη της με αφορμή κάποιο ιδιαίτερο occasion όπως, την τελευταία μέρα στο σχολείο ή τα γενέθλια κάποιας φίλης της.

Με αφορμή την ονομαστική εορτή ενός φίλου της χθες, ανήμερα του Αγίου Αλεξάνδρου, η Μαριάννα Τουμασάτου ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία με την κόρη της. Και οι δύο είναι ντυμένες στα μαύρα με κολιέ στο λαιμό και ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί μαζί με τις φωτογραφίες με την κόρη της που έχει μοιραστεί μαζί μας στο παρελθόν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved