Το εντυπωσιακό δέντρο που στόλισε η Φαίη Σκορδά με τους γιους της (vid)

Μετά τη Σίσσυ Χριστίδου και τη Δούκισσα Νομικού, ακόμη μια διάσημη μαμά στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της!

Το εντυπωσιακό δέντρο που στόλισε η Φαίη Σκορδά με τους γιους της (vid)

Και η Φαίη Σκορδά στόλισε το σπίτι της για τα Χριστούγεννα.

Η καραντίνα φέτος έκανε πολλούς να βγάλουν τα δέντρα, τα λαμπάκια και τα στολίδια τους, λίγο πιο νωρίς απ' ό,τι τις άλλες χρονιές και κάπως έτσι στόλισαν με τα παιδιά τους το σπίτι για τα Χριστούγεννα.

Η Φαίη Σκορδά φυσικά είχε τους καλύτερους βοηθούς. Και όχι δεν αναφερόμαστε στις γάτες της αλλά στους γιους της Δημήτρη και Γιάννη που έβαλαν το χεράκι τους.

Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram η Φαίη Σκορδά, το δέντρο τους είναι υπέροχο και άκρως εντυπωσιακό.

"Και του χρόνου με υγεία και αγάπη... Μας λείψατε παππού και γιαγιά", γράφει επάνω στο βίντεό της η όμορφη παρουσιάστρια, εκφράζοντας τη λύπη της που βρίσκονται μακριά η γιαγιά και ο παππούς φέτος τις γιορτές.



Εκτός από το βίντεο όμως, θραύση από χθες το βράδυ κάνει και αυτή της η φωτογραφία. Μάλιστα! Αυτή που είδατε και εσείς παραπάνω.

Η Φαίη Σκορδά είναι στολισμένη... και αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο (η ίδια) που στόλισε ο μικρός Δημήτρης.

faih skorda xristoygenniatiko dentro 2

"Ο Δημητρης μου? Και του χρόνου με υγεία❤️", σχολίασε όλο χιούμορ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Φαίη Σκορδά "τσαλακώνει" την εικόνα της. Στο παρελθόν και πάντα για χάρη των παιδιών της, έχει εμφανιστή με μάσκα ομορφιάς, με μαύρους κύκλους, χωρίς μακιγιάζ και γενικότερα ατημέλητο λουκ. Κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει από την εντυπωσιακή μας Φαίη.

Όμως έτσι είναι στην πραγματικότητα. Μια απλή μαμά που κάνει ό,τι αστείο της έρθει στο κεφάλι για να γελάσει και η ίδια και τα παιδιά της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί, μερικές ακόμη φορές που η μαμά Φαίη έχει "τσαλακώσει" την εικόνα της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved