Σάκης & Κάτια: Η Αναστασία είχε γενέθλια - Δείτε πώς το γιόρτασαν (vids)

Γενέθλια είχε η Αναστασία Ρουβά και τα βίντεο με το mini οικογενειακό πάρτι που δημοσίευσε ο μπαμπάς της στο Instagram, έγινε viral.

Σάκης & Κάτια: Η Αναστασία είχε γενέθλια - Δείτε πώς το γιόρτασαν (vids)

Η Αναστασία γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 2008 και από τότε μονοπωλεί το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων μιας και είναι η πρωτότοκη κόρη του γνωστού τραγουδιστή, Σάκη Ρουβά.

Έκτοτε η Αναστασία απέκτησε ακόμη τρία αδέρφια, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα, δεν παύει όμως να είναι η μεγαλύτερη αδερφή και το κορίτσι που άλλαξε για πάντα τη ζωή του μπαμπά Σάκη και της μαμάς Κάτιας.

 anastasia rouva genethlia 12 eton 7

Ο Σάκης Ρουβάς χθες μας εξέπληξε όλους ευχάριστα μιας και δημοσίευσε ένα βίντεο από την τούρτα έκπληξη που περίμενε την Αναστασία σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας.

Η οικογένεια μαζεύτηκε για να γιορτάσει τα 12 γενέθλια της μικρής Αναστασίας (που μόνο μικρή δεν είναι πια) και εμείς εντυπωσιαστήκαμε από τα χαμόγελα και την χαρά που είχαν όλοι.

Η μικρή Αριάδνη "βουτούσε" το δάχτυλο στο γλυκό, ο Απόλλωνας έμοιαζε να τα έχει χαμένα, ενώ ο Αλέξανδρος περίμενε γεμάτος χαρά να έρθει η αδερφή του για να σβήσει τα κεράκια της.

Η μαμά Κάτια έλαμπε από ευτυχία. Όσο για τον μπαμπά Σάκη, η αλήθεια είναι ότι δεν τον είδαμε, μιας και κρατούσε το κινητό στα χέρια και φρόντιζε να απαθανατίσει τη στιγμή και όλους τους άλλους γύρω του. Όμως φανταζόμαστε ότι η χαρά του και η περηφάνια του για την μεγάλη κόρη του είναι μεγάλη.

Η Αναστασία, έκπληκτη βλέπει τα κεράκια να την περιμένουν πάνω σε μια πάβλοβα.

Δείτε τα υπέροχα βίντεο που ακολουθούν και θαυμάστε για μια ακόμη φορά την υπέροχη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει ο Σάκης και η Κάτια.





© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved