Τζένη Μπότση: Μας δείχνει μια γωνιά απ' το παιδικό δωμάτιο της μικρής Αλίκης

Απλό, υπέροχο και χωρίς υπερβολές το παιδικό δωμάτιο της κόρης της.

Τζένη Μπότση: Μας δείχνει μια γωνιά απ' το παιδικό δωμάτιο της μικρής Αλίκης

Η Τζένη Μπότση και ο αγαπημένος της Αλέξανδρος Μιχαλάς, πριν από περίπου έναν χρόνο έφεραν στον κόσμο μια πανέμορφη κόρη.

Η όμορφη ηθοποιός είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της μέχρι τη γέννηση ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους θαυμαστές της.

Έκτοτε είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της κόρης της. Τελευταία μάλιστα ήταν η φωτογραφία και το βίντεο που έδειχναν τη μικρούλα να κάνει τα πρώτα της βήματα.

Θυμόσαστε τη χαρά της γλυκιάς ηθοποιού;



Απλό, υπέροχο και χωρίς υπερβολές το παιδικό δωμάτιο της κόρης της

Πριν μερικές ώρες -και με αφορμή το lock down- η Τζένη Μπότση, μας έδειξε για πρώτη φορά μια γωνιά από το παιδικό δωμάτιο της κόρης της, σχολιάζοντας: "Βρείτε μια γωνία του σπιτιού σας που να σας κάνει να χαμογελάτε!! Θα περάσουμε πάλι καιρό στα σπίτια μας, μακριά από τους αγαπημένους μας! Υπομονή χρειάζεται!! Και δύναμη για τη συνέχεια γιατί σίγουρα όλοι θα μετρηθούμε με τους εαυτούς μας! Εύχομαι να τελειώσουμε γρήγορα από όλο αυτό και να αγκαλιαστούμε ξανά, χωρίς φόβο!!".


https://www.instagram.com/p/CHOLxOkBSgL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αγαπημένη γωνιά της Τζένης Μπότση όπως θα είδατε είναι αυτή στο δωμάτιο της κόρης της. Ροζ, λευκό και γκρι είναι τα χρώματα που έχει διαλέξει η ηθοποιός για το δωμάτιο της Αλίκης.

Τα χιλιάδες likes που μαζεύουν οι φωτογραφιές της μικρής

Όπως κράτησε την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έτσι και με το μωρό της, προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες αποφεύγοντας την υπερβολική έκθεση στα social media.

Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε ανάρτηση με την κόρη της συγκεντρώνει χιλιάδες likes. Εννοείται ότι πάντα φροντίζει να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του μωρού.

«Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου. Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει. Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι. Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της», είχε αναφέρει η ηθοποιός σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην ιστοσελίδα asist.gr πριν από αρκετούς μήνες, όταν ρωτήθηκε για την μητρότητα.

Η ζωή της ίδιας και του αγαπημένου της, περιστρέφεται γύρω από τη μικρή και οι αναρτήσεις όσο μεγαλώνει η Αλίκη, τόσο πληθαίνουν.

Δείτε τις αγαπημένες μας αναρτήσεις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved