Τζένη Θεωνά: Δείτε τι έκανε ο γιος της όταν την είδε στην τηλεόραση

Ποια ήταν η αντίδραση του μικρού Αρίωνα; 

Τζένη Θεωνά: Δείτε τι έκανε ο γιος της όταν την είδε στην τηλεόραση

Η Τζένη Θεωνά ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη νέα της τηλεοπτική δουλειά, τη ζωή της μετά τον ερχομό του παιδιού, αλλά και την αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι μετά και το νέο lockdown.

H ηθοποιός, που την περίοδο αυτή τη βλέπουμε στην νέα τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια», είναι ξετρελαμένη με τον γιο της Αρίωνα και όπως είπε, πραγματικά δεν μπορεί να πιστέψει κάθε φορά που τον βλέπει να περπατά δίπλα της, ότι μεγάλωσε τόσο πολύ.

Πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες του μοναχογιού της συνοδεύοντάς τα με χιουμοριστικά σχόλια. Όπως τότε που ξύπνησε από το χάραμα και άρχισε να «περιποιείται» τα φυτά ή όταν είχε διάθεση για …σαπουνόπερα.


https://www.instagram.com/p/CFEhrSXsl_C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Το ίδιο έκανε λοιπόν και χθες, ανεβάζοντας σε insta story την αντίδραση του γιου της όταν την είδε στην τηλεόραση ως καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha.Ο μικρός αφού κοιτάζει καλά καλά, συνειδητοποιεί ότι αυτή που μιλάει είναι η μαμά του και πλησιάζει στην οθόνη.

theona

Στη συνέχεια απομακρύνεται και πιάνει το κεφαλάκι του...

theona1

Ο μικρός Αρίωνας που έγινε ενός έτους τον περασμένο Απρίλη, είναι ένα αεικίνητο παιδί και θέλει να εξερευνά τα πάντα. Απο τις καλύτερες στιγμές του είναι όταν παίζει με τον μπαμπά του Δήμο Αναστασιάδη ή όταν πηγαίνει βόλτα στο πάρκο ή στο δασάκι κοντά στο σπίτι του και μπορεί να τρέξει με την ησυχία του.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον Αρίωνα εν ώρα παιχνιδιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved