Τζένη Θεωνά: H αδημοσίευτη φωτογραφία της εγκυμοσύνης της που έχει βάλει στο παιδικό δωμάτιο (pics)

Μία φωτογραφία που ο Δήμος Αναστασιάδης φιλά τρυφερά την φουσκωμένη της κοιλίτσα, έχει βάλει σε κορνίζα η Τζένη Θεωνά.

Τζένη Θεωνά: H αδημοσίευτη φωτογραφία της εγκυμοσύνης της που έχει βάλει στο παιδικό δωμάτιο (pics)

Πριν μερικές ημέρες η Τζένη Θεωνά δημοσίευσε δύο υπέροχες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη μία η ίδια πόζαρε ολομόναχη στο παιδικό δωμάτιο και στην άλλη κρατώντας αγκαλιά τον μικρό Αρίωνα. Σε περίπτωση που δεν θυμόσαστε η όμορφη ηθοποιός είχε αποκαλύψει το όνομα που θα πάρει ο μικρούλης στην εκπομπή "The 2night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου τον Δεκέμβριο του 2019.

«Η επιλογή αυτού του ονόματος είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Έχουμε έναν μπαμπά Άρη, τον δικό μου και ο μπαμπάς του Δήμου είναι Ιωάννης. Οπότε από το Άρης και το Ιωάννης φτιάξαμε το Αρίωνας. Είναι μουσικός, κιθαρωδός της αρχαιότητας άρα συνδέεται και με τον γεννήτορα και με τους προγόνους», είχε αναφέρει συγκεκριμένα.

Τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της όσο και μετά η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης, ήταν αρκετά φειδωλοί στις αναρτήσεις τους. Για την ακρίβεια, φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα είχε δημοσιεύσει ελάχιστες.

Να όμως που αρκετούς μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, είδαμε για πρώτη φορά την τρυφερή φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της που μάλιστα έχει βάλει στο δωμάτιο του μικρού Αρίωνα.

Δείτε τη φωτογραφία που έχει στο δωμάτιο στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved