Τζένη Μπότση: Δημοσίευσε βίντεο που τη δείχνει να παίζει με την κόρη της

Ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα!

Τζένη Μπότση: Δημοσίευσε βίντεο που τη δείχνει να παίζει με την κόρη της

Όσες θαυμάζετε την Τζένη Μπότση και έχετε λογαριασμό στο Instagram, σίγουρα θα είδατε το τελευταίο της Insta story που τη δείχνει να παίζει με την 11 μηνών κορούλα της. Αν όχι, δεν πειράζει γιατί εμείς το έχουμε για εσάς.

Με αφορμή ακόμη ένα ορόσημο της μικρής Αλίκης, η μαμά Τζένη Μπότση δημοσίευσε βίντεο που τη δείχνει να στέκεται στα πόδια της και να παίζει μαζί της. Τα χαχανητά της Αλίκης και τα ξεκαρδιστικά της γελάκια είναι εκείνα που κάνουν την ηθοποιό αλλά και εμάς να χαμογελούμε.

«11 μηνών και παίζουμε σαν να μην υπάρχει αύριο....Σηκώνεται πια και διεκδικεί ό,τι θέλει.... που και να αρχίσει το τρέξιμο», έγραψε η ίδια σε μια φωτογραφία που επίσης δημοσίευσε στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CGiCt6GBc9U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όμως η φωτογραφία πραγματικά δεν συγκρίνεται με το βίντεο που δείχνει ακριβώς την απέραντη χαρά και ευτυχίας της Τζένης Μπότση που βλέπει μέρα με τη μέρα την κόρη της να μεγαλώνει και να εξελίσσεται.



Η μητρότητα αλλάξε τη ζωή της Τζένης Μπότση και του Αλέξανδρου Μιχαλά

Τον Νοέμβριο του 2019 η Τζένη Μπότση έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.280 γραμμαρίων. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της κατάφεραν να κρατήσουν «μυστική» την εγκυμοσύνη, ειδικά τους πρώτους μήνες μέχρι να σιγουρευτούν ότι όλα θα πάνε καλά.

Η ζωή τους περιστρέφεται γύρω από τη μικρή και οι αναρτήσεις όσο μεγαλώνει η μικρή Αλίκη τόσο πληθαίνουν. Βέβαια η όμορφη ηθοποιός αποφεύγει να κάνει σταθερά ποστ στο λογαριασμό της. Περισσότερο δημοσιεύει Insta stories που μέσα σε ένα 24ωρο "εξαφανίζονται" παρά insta posts.

Εμείς ξεχωρίσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας Insta stories, ξέρετε αυτά που δεν μπορείτε να δείτε ξανά άπαξ και περάσει το 24ωρο και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Η μικρή Αλίκη είναι πραγματικά υπέροχη και αντιλαμβανόμαστε ακριβώς το λόγο που οι γονείς της είναι κατενθουσιασμένοι και ξετρελαμένοι μαζί της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved