Τζένη Θεωνά: Δείτε τα μίνι τατουάζ που έκανε

Η γλυκιά μανούλα μας έδειξε το νέο της ...απόκτημα.

Τζένη Θεωνά: Δείτε τα μίνι τατουάζ που έκανε

Ιδιαίτερα δημιουργική είναι η περίοδος αυτή για τη Τζένη Θεωνά.

Η όμορφη ηθοποιός συμμετέχει στη νέα τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερά μας χρόνια» που κάνει πρεμιέρα σήμερα σε σκηνοθεσία Όλγας Μαλέα.Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε αγαπημένους ηθοποιούς όπως ο Μελέτης Ηλίας, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Υβόννη Μαλτέζου και πολλούς άλλους.

Μετά το τέλος των γυρισμάτων αλλά και άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων επιστρέφει στο σπίτι όπου την περιμένει με ανυπομονησία ο γιος της Αρίωνας.

Ο μικρούλης, που έγινε ενός έτους τον περασμένο Απρίλη, είναι ένα αεικίνητο παιδί και όπως είναι φυσικό για την ηλικία του, θέλει να εξερευνά τα πάντα.

Το καλύτερό του είναι όταν πηγαίνει στο πάρκο και μπορεί να παίξει με τα χώματα και να τρέχει.Γι΄αυτό η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι κοντά στο σπίτι τους στου Παπάγου έχουν πάρκο και πηγαίνουν συχνά με τον γιο τους.


https://www.instagram.com/p/CGE4HUPs7nX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σήμερα ο κόσμος είναι λίγο καλύτερος. Και τον απολαμβάνουμε», είχε γράψει η ηθοποιός δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την οικογενειακή της βόλτα στο δάσος.

Και μέσα σε όλα αυτά, η όμορφη μαμά αποφάσισε να κάνει τατουάζ. Δύο μικρά, όμορφα και ...ταξιδιάρικα τατουάζ. Τι επέλεξε να «χτυπήσει» στο σώμα της; Όπως μας έδειξε σε Insta Story είναι δύο πεταλούδες!

theona

Η Τζένη Θεωνά μοιράζεται πολλές από τις στιγμές της καθημερινότητάς της στα social media και ειδικά με τον γιο της. Πάρτε μια γεύση από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved