Ρούλα Ρέβη: Τι κάνει με την κόρη της κάθε πρωί πριν φύγουν για το σχολείο

Ποια είναι η πρωινή τους συνήθεια.

Ρούλα Ρέβη: Τι κάνει με την κόρη της κάθε πρωί πριν φύγουν για το σχολείο

Η Ρούλα Ρέβη τις περισσότερες φορές που δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με τα παιδιά της, αποφεύγει τα σχόλια.Αφήνει την εικόνα να μιλήσει, αφού ως φωτογράφος ασπάζεται τη ρήση « μια εικόνα, χίλιες λέξεις».

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες των διδύμων που είναι πλέον πέντε ετών. Στην πιο πρόσφατη μάλιστα έχει απαθανατίσει την κόρη της Ειρήνη πριν φύγει για το σχολείο και αποκάλυψε την καθημερινή τους συνήθεια.


https://www.instagram.com/p/CHKLWMLnWYp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Κάθε πρωί βγάζουμε μια φωτογραφία πριν πάμε σχολειο . Εσεις ????#mytwins#twinslife», σχολίασε η γνωστή φωτογράφος και τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν πολύ διασκεδαστικά.«Εμείς ρίχνουμε έναν τσακωμό στα γρήγορα κάθε πρωί», « Τέλεια!!! Εμείς τρέχουμε τελευταία ώρα!! Αν βγάζαμε φωτογραφία θα ήταν εφιαλτική!!!», ήταν ενδεικτικά μερικά μόνο από τα σχόλια των followers της.

Η ζωή με τα δίδυμα

Η Ειρήνη- Χρυσή και ο Μιχαήλ -'Αγγελος απολαμβάνουν μια ήρεμη οικογενειακή ζωή με τους γονείς τους με πολύ παιχνίδι, βόλτες και αγκαλιές.

«Βρίσκω πάντα χρόνο να παίξω μαζί τους. Μάλιστα, γίνομαι πιο παιδί από εκείνα, σε επικίνδυνο σημείο. Ξεφεύγω, μπορεί να κάνω εγώ ζημιές» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του στο Instyle, ο Αποστόλης Τότσικας. Επίσης, δεν είναι πια τόσο υπερπροστατευτικός απέναντι τους. «Αρχικά ήμουν, εξαιτίας της προωρότητας των διδύμων. Αυτή η γενιά των παιδιών, όμως, είναι τρία χρόνια μπροστά. Εγώ ήμουν ένας φλώρος οτην ηλικία τους. Αυτά διεκδικούν ήδη πράγματα. Εκείνο που θέλω για τα παιδιά μου είναι να είναι δίκαιοι και ειλικρινείς. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να είναι η προέκταση μου. Είναι άλλοι άνθρωποι» , είχε προσθέσει.

Κι αν ο μπαμπάς είναι το μεγάλο παιδί, η Ρούλα Ρέβη είναι αυτή που κρατά τις ισορροπίες έτσι ώστε τα παιδιά να έχουν ένα πρόγραμμα (εκεί που πρέπει).

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πρόσφατες φωτογραφίες της οικογένειας Ρέβη – Τότσικα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved