Ρούλα Ρέβη: Δείτε πώς φωτογράφισε την κόρη της στην Ακρόπολη

Η Ρούλα Ρέβη φωτογράφισε τη μικρή Ειρήνη-Χρυσή στην Ακρόπολη και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Ρούλα Ρέβη: Δείτε πώς φωτογράφισε την κόρη της στην Ακρόπολη

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι μαζί πολλά χρόνια και το 2014 ενώθηκαν και με τα ιερά δεσμά του γάμου, κρυφά στην Αμερική.

Ένα χρόνο μετά, γεννήθηκαν τα δίδυμα Άγγελος-Μιχαήλ και η Ειρήνη-Χρυσή. Έκτοτε, τα δύο παιδιά πρωταγωνιστούν σε αρκετές από τις αναρτήσεις τους, ιδιαίτερα σε αυτές που κάνει η διάσημη μαμά. Η Ρούλα Ρέβη απαθανατίζει τα παιδιά της με τον φωτογραφικό της φακό και ανεβάζει συχνά καλλιτεχνικές φωτογραφίες τους στο Instagram της. Άλλωστε,είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και καταξιωμένες φωτογράφους της Ελλάδας και τα παιδιά της δεν θα μπορούσε να μην είναι για αυτήν πηγή έμπνευσης.

Το Σαββατοκύριακο, η διάσημη μαμά επισκέφτηκε με τα παιδιά της την Ακρόπολη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία πραγματικά υπέροχη φωτογραφία της κόρης της.

Η μικρή Ειρήνη-Χρυσή είναι πλάτη στον φωτογραφικό φακό, κοιτάει την Ακρόπολη και η ταλαντούχα φωτογράφος απαθανατίζει τη στιγμή.


https://www.instagram.com/p/CGKPlSyHHTI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα likes όπως ήταν αναμενόμενο έπεσαν βροχή, ενώ πολλοί θαυμαστές της Ρούλας Ρέβη έσπευσαν αν την συγχαρούν για την υπέροχη φωτογραφία και μέσα από τα σχόλιά τους.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει κατά καιρούς η διάσημη μαμά με τα παιδιά της στο προσvπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved