Ελένη Μενεγάκη: Η Μαρίνα φόρεσε τις γόβες της - Δείτε φώτο

Πριν λίγα λεπτά η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια ξεκαρδιστική φωτογραφία της Μαρίνας.

Ελένη Μενεγάκη: Η Μαρίνα φόρεσε τις γόβες της - Δείτε φώτο

Όπως η ίδια έγραψε κάτω από τη φωτογραφία επέστρεψε σπίτι και τη βρήκε να την περιμένει στολισμένη και ανεβασμένη στις ψηλοτάκουνες γόβες της. Κάτι που συνήθιζε να κάνει και εκείνη όταν ήταν μικρή.

".. επιστρέφω στο σπίτι και με περιμένει στολισμένη και ανεβασμένη στις ψηλοτάκουνες γόβες μου ! Τρελαίνομαι .... ( κι εγώ όταν ήμουν μικρή αλλά και οι μεγαλύτερες κόρες μου τα ίδια κάναμε )! Εσείς ???#eleni".


https://www.instagram.com/p/CGo1pGkpkWB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια και τα likes των φίλων της έπεσαν βροχή.

Μαμάδες και κόρες παιχνίδια με τις γόβες

Και ποιο κορίτσι δεν έχει φορέσει τις γόβες της μαμάς και ποιο κορίτσι δεν έχει κάτσει με τις ώρες μπροστά από έναν καθρέφτη δοκιμάζοντας τα ρούχα και τα καλλυντικά της. Το ίδιο κάνει και η Μαρίνα Παντζοπούλου όπως φαίνεται όταν λείπει η μαμά. Ανοίγει την ντουλάπα και φοράει τα ψηλοτάκουνα της μαμάς της όπως θα έκανε κάθε μικρό κορίτσι στην ηλικία της.

Η μικρότερη κόρη της μοιάζει πολύ

Το πιο μικρό παιδί της Ελένης Μενεγάκη, η Μαρίνα της τής μοιάζει πολύ. Είναι ένα όμορφο ξανθό κοριτσάκι με ανοιχτόχρωμα μάτια και όταν η παρουσιάστρια ποστάρει φωτογραφία της κόρης της γίνεται χαμός στο Instagram!

Όπως συνέβη και τώρα που μετά από καιρό μας δείχνει όχι μόνο πόσο μεγάλωσε η κόρη της αλλά και πόσο μάκρυναν τα μαλλιά της που την κάνουν να μοιάζει ακόμη περισσότερο στην ίδια.

Όσες φορές ποζάρει στο πλευρό της κόρης της η Ελένη Μενεγάκη λάμπει από ευτυχία. Δείτε στη gallery παρακάτω κοινές φωτογραφίες μαμάς και κόρης έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η ίδια η παρουσιάστρια τους προηγούμενους μήνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved