Οι αγκαλιές της Ελένης στον Άγγελο δείχνουν την αδυναμία που του έχει

Μαμά και γιος - Μια υπέροχη σχέση!

Οι αγκαλιές της Ελένης στον Άγγελο δείχνουν την αδυναμία που του έχει

"Happy birthday to this star ⭐️ ❤️? 51 never looked prettier!??? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σαγαπω πολυ και θα ειμαι ο μεγαλυτερος θαυμαστης σου για παντα!", έγραψε ο Άγγελος κάτω από την φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας τον εαυτό του στην αγκαλιά της πολυαγαπημένης του μαμάς.

Αγκαλιά που όπως δείχνουν και οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες τους, αναζητά και "κρύβεται" ακόμη και τώρα.


https://www.instagram.com/p/Bx_mohlCgKO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και ποιος γιος δεν λατρεύει τη μαμά του και ποια μαμά δεν λατρεύει τον γιο της. Ειδικά όταν είναι μοναχογιός. Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έχει ακόμη τρεις κόρες (που λατρεύει) αλλά μια μικρή αδυναμία... την έχει στον γιο της.

Την ημέρα των γενεθλίων της ο Άγγελος εκδήλωσε δημόσια την αγάπη προς το πρόσωπο της μαμάς του και δήλωσε (όπως είδατε και πιο πάνω) ότι είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της.


https://www.instagram.com/p/CG7ZwOAMg5i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαμά και γιος - Μια υπέροχη σχέση

Είναι υπέροχο να έχεις γιο και η Ελένη Μενεγάκη το έχει αποδείξει άπειρες φορές μέσα από όλα όσα έχει πει κατά καιρούς στις εκπομπές που παρουσίαζε αλλά και τις συνεντεύξεις που έχει δώσει.

Αυτό φαίνεται όμως και μέσα από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει -και η Ελένη Μενεγάκη και ο Άγγελος Λάτσιος- στο Instagram.

Στις φωτογραφίες τους φαίνεται η αγάπη, η ευγένεια και ο σεβασμός, πράγματα που έχουν καλλιεργηθεί από την παιδική ηλικία στον Άγγελο. Από τη στιγμή που τον αγκάλιασε η πρώτη γυναίκα που τον ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Η μαμά του.


https://www.instagram.com/p/BqzDiiygL8_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε πώς αποτυπώνεται στις παρακάτω φωτογραφίες η ανιδιοτελής αγάπη που έχει η μαμά Ελένη για τον γιο της Άγγελο και το αντίστροφο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved