Ελένη Μενεγάκη: Μια κούκλα η Βαλέρια - Δείτε τη νέα φώτο στο Instagram

Μπορεί για λίγο καιρό να είχε αφαιρέσει τη φωτογραφία της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως η νέα είναι υπέροχη και εντυπωσιακή.

Ελένη Μενεγάκη: Μια κούκλα η Βαλέρια - Δείτε τη νέα φώτο στο Instagram

Με κοτσιδάκια στα μαλλιά ποζάρει η Βαλέρια Λάτσιου, που πριν μερικές μέρες αποφάσισε να αφαιρέσει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ουδέτερη φωτογραφία που είχε βάλει, αντικαθιστώντας τη με μια όμορφη φωτογραφία της.

Η μεσαία κόρη της Ελένης Μενεγάκη είναι η μόνη που της μοιάζει τόσο πολύ. Αν κάποιος δει την παρουσιάστρια σε μικρή ηλικία και τη Βαλέρια, μπορεί να παρατηρήσει την ομοιότητά τους.


https://www.instagram.com/p/Br7IRNCAric/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

valeria latsiou

Μαμά και κόρη ολόιδιες

Μάτια αμυγδαλωτά, μεγάλα, υπέροχα, βλέμμα σαν της Ελένης, μια ολοστρόγγυλη μυτούλα και υπέροχα ζυγωματικά.

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για τη Βαλέρια

valeria latsiou mimina instagram

Έγινε 12 ετών στις 28 Ιανουαρίου και όπως σας αναφέραμε και πιο πάνω μοιάζει περισσότερο στη μαμά της Ελένη Μενεγάκη, παρά στον μπαμπά της, Γιάννη Λάτσιο.

Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, η Βαλέρια έχει πάρει και αρκετά στοιχεία του χαρακτήρα της όμορφης παρουσιάστριας. «Η αλήθεια είναι ότι η Βαλέρια έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Φαινότανε από μικρό και τώρα που μεγαλώνει… ακόμα πιο πολύ!» είχε πει πριν μερικά χρόνια κατά τη διάρκεια εκπομπής της, η Ελένη.

Όσο για τα social media; Φαίνεται ότι τα παίζει στα δάχτυλα! Κάνει σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες των γονιών της ή του αδερφού της, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που έχει βοηθήσει την Ελένη Μενεγάκη να διαχειριστεί τους δικούς της λογαριασμούς.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί, πόσο έχει αλλάξει από τη βρεφική της ηλικία μέχρι και σήμερα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved