Βαλέρια Λάτσιου: Αφαίρεσε τη φωτογραφία της από το Instagram

Αυτό το κορίτσι θα μας τρελάνει!

Βαλέρια Λάτσιου: Αφαίρεσε τη φωτογραφία της από το Instagram

Από τη μία αλλάζει τις φωτογραφίες της τη μία μετά την άλλη και βάζει αισιόδοξα μηνύματα και από την άλλη διαγράφει τη φωτογραφία της.

Η Βαλερία Λάτσιου αυτό το καλοκαίρι ήταν αρκετά ενεργή στα social media. Άλλαζε τακτικά την κεντρική φωτογραφία του προφίλ της και έδειχνε να απολαμβάνει τις προσωπικές οικογενειακές στιγμές.

Όπως είναι γνωστό η μεσαία κόρη της Ελένης Μενεγάκη, μοιάζει πολύ στον αδερφό της Άγγελο Λάτσιο, σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαχείριση των social media, αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ασχολείται τόσο πολύ.

Όπως φαίνεται όμως, ακόμη και η ίδια θα θέλησε να κάνει ένα μικρό (ή μεγάλο - θα δείξει) διάλειμμα, αφαιρώντας μάλιστα τη φωτογραφία της από τον λογαριασμό της.

Ακολουθώντας για ακόμη μια φορά τα βήματα του μεγάλου αδερφού της, έβαλε μια ουδέτερη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό.

Όπως ο Άγγελος έχει τα τελευταία χρόνια τον ήλιο που χαρακτηρίζει τον λογαριασμό του, αποφάσισε να κάνει το ίδιο.

valeria latsiou allagi foto 7

Τι έβαλε όμως η Βαλέρια; Σίγουρα όχι κάποιον αστέρα του ηλιακού μας συστήματος όπως ο αδερφός της. Την ίδια την χαρακτηρίζει κάτι άλλο.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί, όλες τις αλλαγές που έχει κάνει από τον Γενάρη του 2020 μέχρι και σήμερα, καθώς και τη νέα της φωτογραφία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved