Βαλέρια Λάτσιου:Το 1o μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Η Βαλέρια Λάτσιου είναι ενεργή στα social media και αυτό είναι το πρώτο μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βαλέρια Λάτσιου:Το 1o μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

H Βαλέρια Λάτσιου είναι η δεύτερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στη μαμά της.

Με μεγάλα, αμυγδαλωτά μάτια, βλέμμα σαν της Ελένης, μια ολοστρόγγυλη μυτούλα και υπέροχα ζυγωματικά, η Βαλέρια διανύει τα πρώτα χρόνια της εφηβείας. Σε λίγους μήνες θα γίνει 13 ετών, ήδη όμως έχει το δικό της προφίλ στο Instagram στο οποίο την έχουμε δει αρκετές φορές να αλλάζει τη φωτογραφία προφίλ της, βάζοντας πότε φωτογραφίες με τις φίλες της και πότε φωτογραφίες που ποζάρει μόνη της στον φωτογραφικό φακό.

Μάλιστα, όπως είχε πει και στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, η Βαλέρια είναι αυτή που την είχε μάθει να κάνει Insatgram Stories, γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι ένα κορίτσι μοντέρνο, που της αρέσει η τεχνολογία και ο κόσμος των social media.

Το προφίλ της βέβαια προς το παρόν είναι κλειδωμένο και έχει μόλις 547 ακολούθους, μαρτυρά όμως πολλά για τον χαρακτήρα της. Η φωτογραφία που έχει επιλέξει για φώτο προφίλ αυτή τη στιγμή, είναι μία αυθόρμητη με μία φίλη της. Επίσης, μέχρι πρότινος, η Βαλέρια Λάτσιου, έγραφε μόνο το ονοματεπώνυμό της στην περιγραφή του προφίλ της, κάτι που όπως φαίνεται αποφάσισε να αλλάξει.

Πλέον, γράφει μόνο το μικρό της όνομα και για status έχει επιλέξει ένα μήνυμα που την εκφράζει, το πρώτο που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ποιο είναι αυτό; Δείτε το στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved