Άγγελος Λάτσιος: Δείτε πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία 17 χρόνια

Ο Άγγελος Λάτσιος από το 2002 μέχρι και σήμερα!

Άγγελος Λάτσιος: Δείτε πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία 17 χρόνια

Για την Ελένη θα είναι πάντα το μωρό της!

Η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο τον γιο της Άγγελο-Ιωάννη τον Νοέμβριο του 2002. Θυμόσαστε τότε η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, έλαμπε από ευτυχία που θα γινόταν για πρώτη φορά μαμά;

Ε, ακόμη και τώρα, 17 χρόνια μετά λάμπει από ευτυχία που ο γιος της μεγάλωσε και χαράζει το δικό του δρόμο και τη δική του πορεία.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε λατρέψει και έχουμε αγαπήσει τον Άγγελο πρώτα από όλα μέσα από αυτά που μας έχει πει η Ελένη Μενεγάκη για εκείνον, μέσα από τις αναρτήσεις της και μέσα από τις αναρτήσεις του ίδιου.

Η αλλαγή του όλα αυτά τα χρόνια

Η Ελένη έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές φωτογραφίες των παιδιών της στο διαδίκτυο πάντα όμως κρύβοντας τα πρόσωπά τους, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο έχουν μεγαλώσει μέσα από όμορφες οικογενειακές στιγμές και εξορμήσεις.

Από αυτές τις φωτογραφίες δεν λείπει και ο γιος της Άγγελος. Από τη μέρα που δημιούργησε τον λογαριασμό της στο Instagram υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες που δείχνουν τον Άγγελο μωρό, νήπιο, στην ηλικία του δημοτικού και αργότερα έφηβο.

Πόσο έχει αλλάξει ο Άγγελος; Πολύ! Για την ακρίβεια έχει μακρίνει τα μαλλιά του, έχει κάνει τατουάζ, έχει αφήσει μούσι, έχει αφήσει μουστάκι και γενικότερα έχει κάνει αρκετές αλλαγές, μέχρι την πιο πρόσφατη που φαίνεται ότι έχει υιοθετήσει για αρκετό καιρό και αν μας ρωτάτε του πάει πολύ.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί την αλλαγή του Άγγελου από τότε που ήταν μωρό μέχρι και σήμερα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved