Αυτή είναι η διατροφή που ακολουθεί η Eva Mendes και διατηρείται σε φόρμα

Μετά από δύο εγκυμοσύνες εξακολουθεί να έχει ένα εντυπωσιακό σώμα.

Αυτή είναι η διατροφή που ακολουθεί η Eva Mendes και διατηρείται σε φόρμα

Η Eva Mendes έχει ανακηρυχθεί από τις πιο σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Διαθέτει πλούσιες καμπύλες και εξωτική ομορφιά που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Με τον ηθοποιό Ryan Gosling έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Esmeralda Amada και την Amada Lee.

Το πρόγραμμά της είναι γεμάτο και συχνά ο χρόνος δεν επαρκεί για να αφιερώσει μερικές ώρες στον εαυτό της.

Πώς καταφέρνει λοιπόν να είσαι σε φόρμα;

Για πρωινό επιλέγει αυγά, τα οποία χαρακτηρίζει "μαγικά" καθώς μπορεί κανείς να τα καταναλώσει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

«Συνήθως τα τρώω μπρουγιέ με μια φέτα του τοστ.Όταν το πρωινό μου είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη ξεκινώ με ενέργεια την ημέρα μου», έχει πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Shape. Ωστόσο, παραδέχεται ότι έχει αδυναμία στα muffins και τα γλυκά τα οποία όμως προσπαθεί να μην τα τρώει κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά μόνο με τον καφέ της.


https://www.instagram.com/p/B8t8prdBZrC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Eva Mendes είπε επίσης ότι τρώει το ίδιο φαγητό το μεσημέρι και το βράδυ.

«Μεγάλωσα τρώγοντας ρύζι και φασόλια, οπότε θέλω να υπάρχουν σιτηρά σε κάθε μου γεύμα. Για μεσημεριανό λοιπόν, συνήθως τρώω σολομό με ρύζι ή κινόα και προσπαθώ να συνοδεύσω το γεύμα μου με μια σαλάτα. Θα φάω το ίδιο φαγητό και για βραδινό, δεν έχω πρόβλημα».

Σύμφωνα με την ίδια, με δύο παιδιά στο σπίτι τα γεύματά της πρέπει να είναι γρήγορα και υγιεινά. Ανυπομονεί μάλιστα για τη στιγμή που θα μπορεί όλη η οικογένεια να κάθεται στο τραπέζι και να τρώει χωρίς τα παιδιά να πηγαίνουν πάνω κάτω.

Ενώ η διατροφή της είναι ως επί το πλείστον υγιεινή και πλούσια σε πρωτεΐνες, προϊόντα ολικής αλέσεως και λαχανικά, η Eva Mendes παραδέχτηκε ότι η επιθυμία της για γλυκό ειδικά μετά τα γεύματα, είναι έντονη και προσπαθεί να εξισορροπήσει τις ατασθαλίες με την προπόνηση.

«Τα γλυκά είναι η αδυναμία μου και πρέπει να διαχειρίζομαι συνεχώς τη λαχτάρα μου για ζάχαρη», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η ηθοποιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved