Διάσημη Ελληνίδα μαμά έχει γενέθλια και ποζάρει αγκαλιά με τους γιους της

Μία από τις πιο γλυκές φωτογραφίες της διάσημης Ελληνίδας μαμάς με τους γιους της!

Διάσημη Ελληνίδα μαμά έχει γενέθλια και ποζάρει αγκαλιά με τους γιους της

Η διάσημη Ελληνίδα μαμά έγινε 32 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της οικογενειακά, με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά.

Ο μικρότερος γιος τους σε λίγες ημέρες θα γίνει τριών μηνών, ενώ ο μεγάλος, ο Βασίλης, θα γιορτάσει φέτος τα τέταρτα γενέθλιά του. Η γνωστή γυμνάστρια περνάει αρκετό χρόνο με τα παιδιά της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί μαζί μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους μέσα από τα social media της.

O λόγος για τη γλυκιά γυμνάστρια Μάντη Περσάκη. Η νέα μαμά έγινε 32 ετών και με αφορμή τα γενέθλιά της, ανέβασε την γλυκιά φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/CC9f0V9g2K3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μάντη Περσάκη έγινε για δεύτερη φορά μαμά πριν από τρεις μήνες, κάτι που αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούριου. Όπως είπε, ο τοκετός αυτή τη φορά ήταν πολύωρος και δύσκολος:

«Ήταν δύσκολα αυτή τη φορά. Το πρώτο το γέννησα μετά από 21 ώρες, αλλά το γέννησα φυσιολογικά. Τώρα... μπήκα στις 41 εβδομάδες φανταστείτε για 2ο παιδί, 17 ώρες χωρίς επισκληρίδιο γιατί έχω θρομβοφιλία... οπότε είχαμε πολλές ώρες ωδίνες και τελικά πήγαμε σε καισαρική... Ήταν μεγάλος... ήταν 4.000»

Τους τελευταίους τρεις μήνες, η νέα μαμά απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με το δεύτερο παιδάκι της και ήδη έχει μοιραστεί μαζί μας αρκετές φωτογραφίες του. Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved