«Πρωταθλητές στο multitasking» - Ποια διάσημη μαμά ανέβασε αυτή τη φώτο;

Η φωτογραφία της celebrity θα κάνει πολλές μαμάδες να ταυτιστούν. 

«Πρωταθλητές στο multitasking» - Ποια διάσημη μαμά ανέβασε αυτή τη φώτο;

Η διάσημη μαμά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 8 Σεπτεμβρίου και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αποκτήσαμε μωρό χθες βράδυ. Είναι τέλειο και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι» ήταν το μήνυμά της το οποίο συνόδευσε με μία φωτογραφία με το νέο μέλος της οικογένειας.

Για τη διάσημη μαμά αυτό είναι το πέμπτο παιδί, όλα καρπός του έρωτά της με τον ηθοποιό Alec Baldwin.

hilaria baldwin gios 5

Ο λόγος για την δεύτερη σύζυγο του αστέρα του Hollywood, Hilaria Baldwin. Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της showbiz και τα πέντε τους παιδιά ήρθαν σε διάστημα μόλις επτά χρόνων.

Η διάσημη μαμά και γυμνάστρια yoga, είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται πολλές στιγμές, προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, με τους followers της.

Μία από τις τελευταίες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η διάσημη μαμά είναι αυτή αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου. Η Hilaria θηλάζει το μωρό και ταυτόχρονα βουρτσίζει τα δόντια αποδεικνύοντας ότι το multitasking και η μητρότητα πάνε πακέτο.

«3,5 ημέρες και είμαστε ήδη πρωταθλητές στο multitasking» έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε τη φωτογραφία, μαζί με ακόμα περισσότερες που έχει μοιραστεί η διάσημη μαμά μαζί μας από όταν έφερε στον κόσμο το πέμπτο της παιδί, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved