Η διάσημη μαμά φωτογράφισε την κοιλίτσα της στον 8ο μήνα (pics+vid)

Διανύει το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και μας δείχνει την κοιλιά της που έχει μεγαλώσει.

Η διάσημη μαμά φωτογράφισε την κοιλίτσα της στον 8ο μήνα (pics+vid)

Τι κι αν αυτή είναι η πέμπτη κατά σειρά εγκυμοσύνη της; Η διάσημη μαμά παραμένει ακμαία και σε άψογη φόρμα. Βέβαια η καλή της φυσική και σωματική κατάσταση είναι αποτέλεσμα της γυμναστικής που δεν έχει σταματήσει λεπτό όλα αυτά τα χρόνια.

Η γνωστή γυμνάστρια, γιατί αυτό είναι το επάγγελμά της, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ανεβάζοντας στιγμές από την καθημερινότητά της με τα παιδιά και όχι μόνο.

Οι αναρτήσεις στην 5η της εγκυμοσύνη

Η ίδια προσπαθούσε να κάνει πέμπτο παιδί. Όμως πριν καταφέρει να το αποκτήσει, απέβαλε δύο φορές. Τη μία μάλιστα όταν βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε αρκετά, σωματικά και ψυχολογικά αλλά πλέον να νιώθει απέραντη ευτυχία που η οικογένειά της θα μεγαλώσει κι άλλο.

Ωστόσο οι αναρτήσεις με φουσκωμένη κοιλίτσα και ασκήσεις γυμναστικής αυτή τη φορά, ήταν ελάχιστες.

Θυμόσαστε που η Hilaria Baldwin δημοσίευε φωτογραφίες της και βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής μέχρι την τελευταία στιγμή. Όμως αυτή η εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Είναι αρκετά προσεκτική μετά τις δύο αποβολές που είχε και αρκετά φειδωλή σε ό,τι έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη της.

Πριν μερικές ώρες, θέλοντας να μας δείξει μετά από καιρό πώς είναι η κοιλίτσα της στον 8ο μήνα, δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/CCq2As9Deed/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Γιορτάζω αυτό το μωρό! 8 μηνών! (τράβηξα αυτή τη φωτογραφία για να βασανίσω τον Alec επειδή τον τρελαίνει όταν ξαπλώνω στο κρεβάτι έχοντας βάλει τόση κρέμα επάνω!)», σχολίασε και αμέσως τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής από την 5η της εγκυμοσύνη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved