Διάσημη Ελληνίδα μαμά ντύθηκε ασορτί με την μπέμπα της

Η νέα μαμά και η κόρη της ντύθηκαν στα floral. 

Διάσημη Ελληνίδα μαμά ντύθηκε ασορτί με την μπέμπα της

Η γνωστή Ελληνίδα έγινε για πρώτη φορά μαμά πριν από έξι μήνες και έκτοτε δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες με την κορούλα της.

Ο ερχομός του παιδιού άλλαξε την καθημερινότητά της η οποία έχει πλέον επίκεντρο το μωρό της. Η μικρούλα έχει ξετρελάνει τόσο την ίδια όσο και τον διάσημο μπαμπά της, που όμως αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις.

Η νέα μαμά απολαμβάνει πολύ τον νέο της ρόλο, και κρίνοντας από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά, κάνει όσα περισσότερα πράγματα με την κόρη της μπορεί. Τις έχουμε δει να απολαμβάνουμε μαζί μπάνια στη θάλασσα βόλτες στην Αθηνα, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που μαμά και κόρη έχουν ντυθεί ασορτί.

Ο λόγος για την σύζυγο του Γιάννη Μαρακάκη, Νίκη Θωμοπούλου. Η 28χρονη καλλονή απολαμβάνει τους πρώτους μήνες της μητρότητας, παράλληλα όμως, φροντίζει και τον εαυτό της. Κάνει εντατικά γυμναστική, ενώ πάντα προσέχει το styling της.

thomopoulou 3

Tην αγάπη της για τη μόδα και το styling φαίνεται ότι θέλει να μεταδώσει και στην κόρη της. Πριν από μερικές ημέρες, η νεαρή μητέρα ανέβασε ένα Instagram Story στο οποίο είδαμε την ίδια και την κόρη της ντυμένες ασορτί. Μαμά και κόρη φορούν τα floral τους και είναι αξιολάτρευτες.

Δείτε τη φωτογραφία μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η Νίκη Θωμοπούλου με την κόρη της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved