Κατερίνα Καραβάτου:Η φώτο της Αέλιας & το μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά

Η Αέλια σήμερα έχει τα γενέθλιά της! Γίνεται 9 ετών!

Κατερίνα Καραβάτου:Η φώτο της Αέλιας & το μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά

14 Σεπτεμβρίου, ανήμερα του Σταυρού ήρθε στον κόσμο η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

Νωρίς το πρωί η παρουσιάστρια της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου», δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης της όχι μόνο για να της ευχηθεί χρόνια πολλά αλλά και για να ευχηθεί καλή σχολική χρονιά στην ίδια και σε όλα τα παιδιά που θα αρχίσουν σήμερα σχολείο.

«Σήμερα είναι μια μέρα πολύ σημαντική για όλα τα παιδιά και τις οικογένειες τους. Καλή αρχή!! Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή οπότε χρόνια πολλά σ όλους όσους γιορτάζετε!!Σήμερα όμως, για μένα, είναι η μέρα που κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, τη Αέλια μου. Ν ατενίζεις με ελπίδα το μέλλον υπέροχο μου παιδί, να ονειρεύεσαι και να ναι η ζωή σου σαν εκείνη τη μέρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία: χαρούμενη, περιπετειώδης, δυνατή με υγεία κι αγάπη! Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!», σχολίασε κάτω από την υπέροχη φωτογραφία της Αέλιας που τη δείχνει να ατενίζει το όμορφο γαλάζιο της θάλασσας.


https://www.instagram.com/p/CFGm2ZsD6Jt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/CFHNN8MDFi6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γέννηση της Αέλιας

Η Αέλια γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2011 και σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν μερικά χρόνια στο περιοδικό Εγώ! Weekly είχε μιλήσει για τις δυσκολίες και για τις αποβολές που αντιμετώπισε πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

«Ήταν ένα μεγάλο σοκ. Η μία εγκυμοσύνη μάλιστα ήταν προχωρημένη. Όταν έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού που κυοφορείς και σε μία από τις επόμενες εξετάσεις δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου, είναι πολύ ισχυρό το σοκ. Ήταν πολύ επώδυνη και η επέμβαση που έπρεπε να κάνω μετά. Γενικά ήταν για μένα μια πολύ δύσκολη περίοδο, γιατί είχα μπει στη διαδικασία της σκέψης ότι θα γεννηθεί το παιδάκι μου. Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, αυτή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σε αυτή την περίπτωση σκέφτεσαι “κι αν δεν τα καταφέρω;”. Ξεπέρασα το πρώτο διάστημα που ήταν δύσκολο, αλλά ήμουν αποφασισμένη ότι το ήθελα πολύ και είπα “θα τα καταφέρω”. Φυσικά, με βοήθησαν και οι γιατροί. Ήταν μια συντονισμένη προσπάθεια. Αν τα πράγματα δεν έρχονταν φυσιολογικά, ενδεχομένως θα έμπαινα στη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης. Κάποια στιγμή με τον Κρατερό είπαμε “ας χαλαρώσουμε κι ας μην είμαστε συνεχώς με κόντρα εξετάσεις”. Σε πληροφορώ ότι με το που το είπαμε, έπειτα από δύο ημέρες έμεινα έγκυος στην Αέλια και όλα πήγαν καλά».

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της. Μάλιστα φέτος ήταν το πρώτο καλοκαίρι που είδαμε αρκετές αναρτήσεις από τις διακοπές τους.

Όσοι γνωρίζουν την Αέλια, λένε ότι πρόκειται για ένα δυναμικό πλάσμα, που δεν τα βάζει κάτω, λατρεύει τα ζώα και εξωτερικά μοιάζει αρκετά στον μπαμπά της Κρατερό Κατσούλη.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, μαζέψαμε τις ωραιότερες φωτογραφίες της, έτσι όπως τις έχουν δημοσιεύσει ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου στον λογαριασμό τους στο Instagram.

Από εμάς, χρόνια πολλά Αέλια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved