Πάνος Ιωαννίδης: Παίζει με τον ανιψιό του στον κήπο και το Instagram λιώνει

Η πατρότητα που πάει πολύ!

Πάνος Ιωαννίδης: Παίζει με τον ανιψιό του στον κήπο και το Instagram λιώνει

Ο Πάνος Ιωαννίδης πριν δύο χρόνια είχε μιλήσει στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» αποκαλύπτοντας μερικά πράγματα για την προσωπική του ζωή. Όπως για παράδειγμα ότι μπορεί να μην έχει παιδιά όμως έχει έναν αξιολάτρευτο ανιψιό, τον γιο της αδερφής του, που του έχει μεγάλη αδυναμία.

«Η σχέση μου με τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλή, έχω κι έναν ανιψιό 4 ετών, τον γιο της αδερφής μου. Έχουμε φοβερή σχέση», είχε αναφέρει στη συνέντευξή του.



Ο γοητευτικός κριτής του Master Chef, να σας θυμίσουμε ότι πρώτη φορά μας σύστησε τον 5χρονο πια ανιψιό του το 2019 μέσα από ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Τότε θείος και ανιψιός έφτιαξαν μαζί υπέροχα και λαχταριστά κεκάκια.

«Όταν το masterchef γίνεται οικογενειακή υπόθεση ! #masterchefgr», σχολίασε κάτω από το βίντεο με τους διαδικτυακούς του φίλους κάνουν like και σχόλια που σίγουρα τον έκαναν να «φουσκώσει» από περηφάνια για τον ανιψιό του!

Στο γκαζόν με τον ανιψιό του

Το Σαββατοκύριακο τον Πάνο Ιωαννίδη, τον βρήκε να παίζει με τον μικρό του ανιψιό.

«Τελικά τα παιχνίδια δεν έχουν ηλικία .. ένα μικρό «παιδί» είναι πάντα κρυμμένο μέσα μας ευχαριστώ στον ανιψιό μου που μου το θυμίζει. #playgame#befree#havefun»

Όπως βλέπετε θείος και ανιψιός έχουν απλώσει τα παιχνίδια στο γκαζόν και παίζουν μαζί, με τον κριτή του Master Chef να γελάει όλο χαρά. Ο μικρός σε σχέση με πέρυσι, έχει μεγαλώσει πολύ!

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία θείου και ανιψιού στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved