Ρούλα Κορομηλά:Η ανιψιά της είναι μια γλύκα - Δείτε τη φώτο που δημοσίευσε

Μετά από καιρό δημοσίευσε νέα φωτογραφία της ανιψιάς της.

Ρούλα Κορομηλά:Η ανιψιά της είναι μια γλύκα - Δείτε τη φώτο που δημοσίευσε

Η Ρούλα Κορομηλά είναι ξετρελαμένη με την ανιψιά της.

Η 5χρονη κόρη του αδελφού της Θανάση, συχνά «πρωταγωνιστεί» στις αναρτήσεις της φροντίζοντας να μη διακρίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, περνά αρκετό χρόνο με την μικρή, την οποία υπεραγαπά. Μάλιστα δεν της χαλάει χατίρι και υποκύπτει συχνά στις … απαιτήσεις της όπως τότε που της ζωγράφισε το πρόσωπο.


https://www.instagram.com/p/B_fiUSOJzXy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αφήνετε κ εσείς τα παιδιά σας, τις ανιψιές σας να μεγαλουργούν και να σας μεταμορφώνουν έτσι; ??? Αν όχι, απολαύστε μας! Νέες τάσεις μακιγιάζ απο την τζούνιορ της οικογένειας! ???», είχε σχολιάσει με χιούμορ.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε σε Insta Story τον αδελφό της να περπατά με τη κόρη του πιασμένοι χέρι χέρι και τη μικρή να σέρνει τη μία τσάντα της και την άλλη να την έχει κρεμασμένη στην πλάτη.

roula koromila anipsia

Οι εξωσωματικές και οι προσπάθειες για υιοθεσία

Η Ρούλα Κορομηλά σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου είχε μιλήσει ανοιχτά για το πιο δύσκολο κεφάλαιο της ζωής της, αυτό της απόκτησης ενός παιδιού.

Η παρουσιάστρια συγκινημένη είχε πει, μεταξύ άλλων: «Μετά τις ατυχίες των εξωσωματικών προσπάθησα να υιοθετήσω δύο φορές ένα παιδί αλλά δεν τα κατάφερα. Τελευταία, λοιπόν, είμαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια που είναι ορφανά, που είναι μόνα τους. Πάντα εγώ φροντίζω παιδιά …»!

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες της ανιψιάς της που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved