Γ.Μαστροκώστα:Η έκπληξη του Τραϊανού & της Βικτώριας για τα γενέθλιά της (vid)

H Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας έχουν καταφέρει και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την Βικτώρια.

Γ.Μαστροκώστα:Η έκπληξη του Τραϊανού & της Βικτώριας για τα γενέθλιά της (vid)

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή, και αυτός είναι ο λόγος που κάθε φορά που κάνουν μια ανάρτηση –και περισσότερο η Γωγώ Μαστροκώστα- με την κόρη της Βικτώρια, τρελαίνεται το διαδίκτυο.

Η Βικτώρια είναι 13 ετών και η μεγαλύτερη αδυναμία των γονιών της.

Πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία της που τη δείχνει να κολυμπά στο πλευρό του μπαμπά της, Τραϊανού Δέλλα. «Just the 3 of us», έγραψε και όπως θα δείτε ο Τραϊανός, λιώνει από ευτυχία που βρίσκεται δίπλα στην κόρη του.

Η φωτογραφία έκανε θραύση τις τελευταίες μέρες και κάπως έτσι χθες είδαμε τη Γωγώ Μαστροκώστα να δημοσιεύει ακόμη περισσότερες φωτογραφίες αλλά και βίντεο με την μονάκριβη και κούκλα κόρη της. Θα διαπιστώσετε ότι έχει πάρει τα γονίδια της μαμάς της, είναι καλλίγραμμη και όσοι την έχουν δει λένε ότι έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά της.

Η Γωγώ Μαστροκώστα και η κόρη της

Αργά το βράδυ της Δευτέρας η γνωστή μαμά δημοσίευσε μία φωτογραφία που δείχνει την κούκλα Βικτώρια να οδηγεί σκάφος -ίδια πόζα που έχει και η Γωγώ Μαστροκώστα στον λογαριασμό της- και λίγο αργότερα ακολούθησε βίντεο που δείχνει τη μαμά και την κόρη να κολυμπούν μαζί.



Με αφορμή τα γενέθλια της Γωγώς Μαστροκώστα μάλιστα που είναι σήμερα, ο σύζυγός της Τραϊανός Δέλλας και η κόρη τους, της έκαναν μεταμεσονύκτια έκπληξη και το βίντεο δημοσίευσε η εορτάζουσα στο Instagram.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω καθώς και το βίντεο με την έκπληξη που της έκαναν.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved