Γιώργος Τσαλίκης: Μοναδική η φώτο που δημοσίευσε η Δώρα με τους γιους της

Οι γιοι του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας Δημητροπούλου μεγάλωσαν πολύ, γι' αυτό και κάθε φορά οι φωτογραφίες τους γίνονται ανάρπαστες!

Γιώργος Τσαλίκης: Μοναδική η φώτο που δημοσίευσε η Δώρα με τους γιους της

Με αφορμή το τέλος των διακοπών της οικογένειας του Γιώργου Τσαλίκη, η Δώρα δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία που τη δείχνει ανάμεσα στους δυο γιους της. Και οι δύο την περνούν στο ύψος και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι τα δυο αγόρια που βρίσκονται στο πλευρό της είναι οι γιοι της.

Το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία της; Ακόμη πιο όμορφο και πιο τρυφερό. «Οι διακοπές τελειώνουν αγάπες μου ..?
Και θα μείνουν κάποιες αγκαλιές αυθόρμητες , κάποιες ομορφες στιγμές γραμμένες στο μυαλό που ίσως κάποιο κλικ μιας φωτογραφίας αποτύπωσε ίσως όχι ..
Καλή επιστροφή ??
#loveislove #summer2020».

paidia tsaliki 8

Όπως και εσείς γνωρίζετε τα αυθόρμητα «κλικ» είναι εκείνα που μένουν περισσότερο στο μυαλό του καθενός. Εκείνα που δεν ξέρεις ότι σε φωτογραφίζουν και αποτυπώνουν την πραγματική ευτυχία, το αληθινό χαμόγελο και τα υπέροχα συναισθήματα.

Αυτό δείχνει και η φωτογραφία με τους γιους της.

Η Δώρα Δημητροπούλου δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της και όλα αυτά τα χρόνια κρύβει τα πρόσωπά τους. Τι και αν μεγάλωσαν! Η ίδια θέλει να τα προστατεύσει όσο μπορεί και την ίδια τακτική ακολουθεί και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Μπορεί να έχουμε δει τα πρόσωπά τους σε φωτογραφίες που τα δείχνουν στα μικρότερη ηλικία, όμως όχι τώρα που έχουν γίνει δύο έφηβα αγόρια.

Σε ποιον μοιάζουν τα αγόρια τους;

Ο Βασίλης μοιάζει στην μητέρα του Δώρα αλλά έχει το στιλ του μπαμπά, Γιώργου. Τουλάχιστο αυτό φαίνεται μέσα από τις πρόσφατες φωτογραφίες του που δημοσίευσε στο Instagram. Μάλιστα η μία φωτογραφία δημοσιεύτηκε με αφορμή τα 17α γενέθλια του μεγαλύτερου γιου της:

paidia tsaliki 9

«Μάτια μου γλυκά και πανέμορφα έγινες 17 χρονών ..?
Τα λόγια δε περιγράφουν την αγάπη μου πρωτο μου παιδάκι , πρώτα μου όνειρα , πρώτη μου χαρά ..
Όλοι οι άγγελοι του Θεού και η Παναγία να προσέχουν τα βηματά σου εδώ στη γη ?
Να τα χιλιασεις ??», έγραψε δείχνοντάς μας τον κούκλο γιο της.

Κούκλος είναι όμως και ο Άγγελος, που φέτος άφησε το δημοτικό για να πάει στο Γυμνάσιο. Ο Άγγελος μοιάζει περισσότερο στον πατέρα του και η μαμά ανυπομονεί να τον δει να μεγαλώνει και να την γεμίζει χαρές.

paidia tsaliki 1

Δείτε τις ωραιότερες φωτογραφίες του Βασίλη και του Άγγελου, έτσι όπως τις ξεχωρίσαμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Δώρας Δημητροπούλου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved