Γιώργος Λιάγκας: Στους Εγκρεμνούς Λευκάδας με τα αγόρια του

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει τις διακοπές παρέα με τους γιους του.

Γιώργος Λιάγκας: Στους Εγκρεμνούς Λευκάδας με τα αγόρια του

Το Σαββατοκύριακο ο δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την εξόρμηση που έκαναν οι τρεις τους (πατέρας και γιοι) στην Λευκάδα και την Κεφαλονιά.

Μαζί επισκέφθηκαν τη φημισμένη παραλία των Εγκρεμνών, το Πόρτο Κατσίκι και το Φισκάρδο, αγαπημένους προορισμούς του Γιώργου Λιάγκα.

Η απαράμηλη ομορφιά της παραλίας Εγρεμνοί στη Λευκάδα (αυτή μας εντυπωσίασε περισσότερο από όλες) την κατέστησε ένα από τα πιο όμορφα και πολυδιαφημισμένα τοπία του κόσμου. Το νερό που περιβάλλει την παραλία όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες, είναι καθαρό, γαλαζοπράσινο και προσφέρει μία από τις καλύτερες συνθήκες για κολύμπι στην Ευρώπη.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η παραλία Εγκρεμνοί είναι επίσης μια από τις μεγαλύτερες παραλίες της Λευκάδας, με μήκος πάνω από 2,5 χιλιόμετρα.

Έτσι δεν ήταν δυνατό να επισκεφθούν αυτό το νησί και να μην κάνουν μια βόλτα από την ωραιότερη παραλία για να κάνουν βουτιές. Βουτιές όμως έκαναν και στο Φισκάρδο.

Όπως θα δείτε και εσείς, ο Γιάννης και ο Δημήτρης απολαμβάνουν τη βόλτα με το σκάφος και τις βουτιές τους.

Μετά τους Εγκρεμνούς, σειρά είχε η παραλία Πόρτο Κατσίκι, όπου ο ένας από τους γιους του Γιώργου Λιάγκα τον έβγαλε φωτογραφία. Αν παρατηρήσετε καλά μάλιστα, ο μικρός αντανακλάται στους φακούς των γυαλιών του μπαμπά που ποζάρει γεμάτος χαρά μπροστά στον γιο του. «Ο καλυτερος φωτογραφος!!! #myson #portokatsiki»

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες τους παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved