Νίκος Χατζηνικολάου:Το καλοκαίρι της καρδιάς του & η φώτο με τα 4 παιδιά του

Πριν μερικές ώρες ο Νίκος Χατζηνικολάου δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει τον μεγαλύτερο γιο του Πάνο, να κρατά στην αγκαλιά του τα τρία μικρότερα αδέρφια του.

Νίκος Χατζηνικολάου:Το καλοκαίρι της καρδιάς του & η φώτο με τα 4 παιδιά του

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες των παιδιών του στο Instagram.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει μεγάλη αδυναμία στα τέσσερα παιδιά του. Τον μεγάλο του γιο Πάνο, που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση, και τα άλλα τρία του παιδιά που απέκτησε με τη Κρίστυ Τσολακάκη, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα.

Οι αφορμές για να δημοσιεύσει φωτογραφίες τους πολλές.

Τα γενέθλιά τους, οι ονομαστικές τους εορτές, κάποια από τα επιτεύγματά τους και φυσικά οι καλοκαιρινές τους διακοπές.

Κάθε χρόνο ο Νίκος Χατζηνικολάου αναρτά φωτογραφίες από το πώς περνά με τα παιδιά του και το ίδιο έκανε και φέτος. Πριν μερικές ώρες μάλιστα δημοσίευσε μετά από πολύ καιρό, φωτογραφία που δείχνει τα τέσσερα παιδιά του μαζί.

Ο μεγαλύτερος γιος του Πάνος, κρατά στην κυριολεξία στην αγκαλιά του τα μικρότερα αδέρφια του, δείχνοντας πόσο τρυφερός είναι. Το σχόλιο του δημοσιογράφου; Περιγράφει ακριβώς τη φωτογραφία: «Τα αστέρια μου! Το καλοκαίρι της καρδιάς μου!».

Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή και όχι άδικα. Αυτή βέβαια που κλέβει τα βλέμματα είναι η Εύα. Η μοναχοκόρη του Νίκου Χατζηνικολάου.

Δείτε όλες τις καλοκαιρινές τους φωτογραφίες έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Instagram, παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved