Γιώργος Τσαλίκης: Η selfie με τους γιους και τη σύζυγό του από τις διακοπές

Τη γλυκιά φωτογραφία ανέβασε η σύζυγος του τραγουδιστή, Δώρα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Γιώργος Τσαλίκης: Η selfie με τους γιους και τη σύζυγό του από τις διακοπές

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της Ελλάδας, ταυτόχρονα όμως είναι κι ένας τρυφερός σύζυγός και πατέρας.

Με τη σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου, είναι μαζί τα τελευταία 27 χρόνια, έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Καρποί του έρωτά τους, οι γιοι τους, Βασίλης, Χάρης και Άγγελος.

Ο τραγουδιστής διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την οικογένειά του. Δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή για σχόλια και κάθε φωτογραφία που ανεβάζει με την σύζυγό του, αλλά και κάθε τους εμφάνιση, αποδεικνύει πόσο αγαπημένοι είναι.

Αν και αρκετά ενεργός στα social media όμως, σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες με τους γιους του. Τις περισσότερες οικογενειακές τους φωτογραφίες τις έχουμε δει στο προφίλ της συζύγου του, όταν επιλέγει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της.


https://www.instagram.com/p/BypBN0hId7W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτές τις μέρες, η οικογένεια Τσαλίκη απολαμβάνει τις οικογενειακές της διακοπές στην Πελοπόννησο και με αφορμή τις ξέγνοιαστες στιγμές, η Δώρα Δημητροπούλου ανέβασε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, η σύζυγός του και οι δύο από τους τρεις γιους τους ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και χαμογελούν.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί μαζί με άλλες φωτογραφίες που έχουν μοιραστεί μαζί μας στο παρελθόν, ο διάσημος μπαμπάς και η σύζυγός του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved