Μαρία Ηλιάκη: Αυτή η γυμναστική τη βοήθησε να χάσει 12 κιλά μετά τη γέννα

H νέα μαμά εξηγεί στους διαδικτυακούς της φίλους πώς κατάφερε να χάσει 12 κιλά, μόλις 20 ημέρες μετά τον τοκετό.

Μαρία Ηλιάκη: Αυτή η γυμναστική τη βοήθησε να χάσει 12 κιλά μετά τη γέννα

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαρία Ηλιάκη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 31 Μαΐου και απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με το μωρό της.

Η νέα μαμά μένει μόνιμα στη Ζυρίχη, έχει όμως καθημερινή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των social media. Σε μία ανάρτησή της έδειξε το σώμα της λίγες μέρες μετά τον τοκετό και όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τις θαυμάστριές της για το πώς κατάφερε να χάσει τόσο σύντομα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

iliaki 2

Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε και ότι μόλις 20 μέρες μετά τον τοκετό, έχασε 12 κιλά, έχοντας φτάσει από τα 73 που μπήκε στο μαιευτήριο, τα 61 κιλά.

Η δημοσιογράφος είπε σε Instagram Stories της μερικές ημέρες πριν, ότι και η ίδια έχει εκπλαγεί από το σώμα της και ότι αυτές τις μέρες δεν κάνει κάποια δίαιτα ή συγκεκριμένη διατροφή. Η διατροφή ώστόσο που ακολουθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια πιστεύει ότι είναι αυτή που έχει βοηθήσει τον μεταβολισμό της και έχασε τόσο σύντομα τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης. Χαρακτηριστικά μάλιστα ανέφερε ότι, όταν αγαπάς το σώμα σου, εκείνο το θυμάται.

Εκτός από η διατροφή όμως, η νέα μαμά μίλησε και για τη γυμναστική που έκανε τόσο πρίν όσο και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ποια είναι αυτή; Το pilates. Σε χθεσινά Instagram Stories της, η δημοσιογράφος εκμστηρεύτηκε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι με το pilates και πριν την εγκυμοσύνη είδε τεράστια διαφορά στο σώμα της: γράμμωση, ενδυνάμωση ευλυγισία. Όπως μάλιστα αναφέρει για αυτήν είναι η τέλεια μορφή γυμναστικής γιατί δίνει στο σώμα αυτό ακριβώς που χρειάζεται.

Το pilates συνέχισε και την περίοδο της εγκυμοσύνης, καθώς όπως ανέφερε από το τέταρτο μήνα κι έπειτα έκανε ήπιες ασκήσεις που τη βοήθησαν να διατηρήσει τη φυσική της κατάσταση. Δείτε ο σχετικό απόσπασμα παρακάτω.



Pilates στην εγκυμοσύνη: Ποια τα οφέλη

To pilates στην εγκυμοσύνη έχει πολλά οφέλη για τη μέλλουσα μητέρα, τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όσο και μετά τον τοκετό.

  • Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του κυκλοφοριακού, αναπνευστικού και πεπτικού συστήματος
  • Ανακουφίζει από πόνους στην μέση και τα πόδια
  • Προετοιμάζει ο σώμα για τον τοκετό
  • Βοηθάει τη μέλλουσα μητέρα να χαλαρώσει
  • Διατηρεί την καλή φυσική κατάσταση της μητέρας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
  • Βοηθάει το σώμα να επανέλθει πιο γρήγορα μετά τον τοκετό

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της Μαρίας Ηλιάκη μετά τον τοκετό, μόνη της ή με την μπέμπα της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved