Baby shower party: 5 χρήσιμες συμβουλές

Για μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία, προσαρμόστε το baby shower σας στις προτιμήσεις και το στυλ σας.

Baby shower party: 5 χρήσιμες συμβουλές
Bigstock

Στο παρελθόν, τα baby shower είχαν μερικές φορές κακή φήμη. Δεν χρειάζεται να σας κοστίσει ακριβά ούτε να το προγραμματίζετε αρκετό καιρό πριν. Δεν υπάρχει «σωστός τρόπος» . Αρκεί να θέλετε να γιορτάσετε τον ερχομό του παιδιού σας με τους φίλους σας που μπορεί να είναι και εκείνοι μελλοντικοί γονείς και με την οικογένειά σας!

1. Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε 2 ξεχωριστά baby shower

Μπορεί αυτό να ακούγεται σαν πολλή επιπλέον δουλειά, αλλά μπορεί επίσης να αξίζει τον κόπο.

Σκεφτείτε να κάνετε μια μικρή εκδήλωση με την οικογένεια που θα είναι πιο χαλαρό σαν και ένα ξεχωριστό για τους φίλους σας! Το οικογενειακό θα μπορούσε να είναι λίγο πιο επίσημο και «παραδοσιακό», κρατώντας έτσι μακριά τις αδιάκριτες ερωτήσεις της γιαγιάς για το πότε θα παντρευτεί η κολλητή σας φίλη.

2. Διοργανώστε ένα baby shower αυστηρά μόνο για την μαμά

Μια άλλη επιλογή θα ήταν να κάνετε ένα baby shower αποκλειστικά για τη μέλλουσα μαμά- για εσάς δηλαδή! Αυτό είναι μια πολύ καλή ιδέα ειδικά εάν έχετε ήδη ένα- δύο παιδιά, συνεπώς έχετε ρούχα , μάρσιπο και όλα τα απαραίτητα μωρουδιακά αξεσουάρ.

Αυτό το baby shower θα επικεντρώνεται στο τι έχετε εσείς ανάγκη από δωροκάρτες για σπα, νέες πιτζάμες, απαλές παντόφλες και ίσως και ένα μπουκάλι κρασί… ή και δύο!

3. Μην παίζετε άβολα παιχνίδια

Απλά μην το κάνετε. Σας παρακαλούμε. Κανείς δεν θέλει να πιει χυμό από ένα μπιμπερό . Επίσης, ποιος σκέφτηκε πως είναι διασκεδαστικό να μετρά την κοιλιά της εγκύου;

Αντίθετα, εάν ψάχνετε τρόπους να σπάσετε τον πάγο, παίξτε κάποιο trivia παιχνίδι ή ζητήστε από τους ήδη γονείς να μιλήσουν για τη χειρότερη γονική συμβουλή που έλαβαν ποτέ.

4. Αναβαθμίστε το φαγητό

Πείτε αντίο στα μικροσκοπικά σάντουιτς και στα πλατό με τα τυριά και τα αλλαντικά. Είστε έγκυος, άρα πεινάτε. Θέλετε κοτομπουκιές και τηγανητές πατάτες αντί για μικρά σάντουιτς; Σερβίρετε, λοιπόν, αληθινό φαγητό και ίσως λίγο αλκοόλ (Για τους καλεσμένους, φυσικά).

Μπορείτε να το κάνετε το μενού θεματικό, όπως μπάρμπεκιου ή ιταλική κουζίνα ή ασιατική - απλώς παραλείψτε το σούσι- .

Πηγή: bunniesbythebay.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved