Baby shower party με θέμα τις Απόκριες

Λίγο πριν οι καρναβαλιστές βγουν στους δρόμους, γιορτάστε το μωρό που έχετε στην κοιλίτσα σας με ένα αποκριάτικο baby shower party.

Μαργαρίτα Νικολάου
Baby shower party με θέμα τις Απόκριες
Bigstock

Συγχαρητήρια! Για να βρίσκεστε σε αυτό το άρθρο είτε είστε μέλλουσα μαμά, είτε φίλη μέλλουσας μαμάς, που θέλει να διοργανώσει ένα απίθανο baby shower party με θέμα τις Απόκριες.

Ναι, είναι μια απίθανη ιδέα και μια ευκαιρία να γιορτάσετε την Αποκριά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο.

Θέμα για το αποκριάτικο baby shower party

To θέμα για το baby shower party μπορεί να είναι το τσίρκο και οι κλόουν. Σίγουρα η οικογένειά σας θα ενθουσιαστεί. Τα χρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε; Λευκό, κόκκινο, μπλε και κίτρινο.

Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε για το χρώμα, μείνετε σε αυτό και αγοράστε όλα τα διακοσμητικά με βάση αυτή σας την επιλογή. Κρεμάστε διακοσμητικά ερυθρόλευκα σημαιάκια, ελέφαντες και ο,τιδήποτε άλλο έχει σχέση με το τσίρκο και τους κλόουν

Ο μπουφές

Ο μπουφές είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο baby shower party μιας και όλοι ανυπομονούν για τα αλμυρά και γλυκά κεράσματα. Στρώστε ένα κόκκινο τραπεζομάντηλο για παράδειγμα και τοποθετήστε επάνω κίτρινα και γαλάζια πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα. Ακόμη και εδώ, μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να ετοιμάσετε ο,τι άλλο σας αρέσει.

Κεράσματα για όλους

Ετοιμάστε pop corn και κεράστε τα σε όλους. Μικρούς και μεγάλους καλεσμένους.

Μεταμφιεστείτε

Μπορεί να πρόκειται για ένα baby shower party όμως οι καλεσμένοι σας μπορούν να μασκαρευτούν αν θέλουν. Εξάλλου πρόκειται για ένα αποκριάτικο baby shower party και όλοι θα θέλουν να φορέσουν τις αποκριάτικες στολές τους. Το ίδιο και τα παιδιά που ζητούν ευκαιρία να φορέσουν τη στολή του αγαπημένου τους ήρωα. Ακόμη και η μέλλουσα μαμά μπορεί να μεταμφιεστεί ή να μεταμφιέσει με κάποιο τρόπο τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ένα γαϊτανάκι στο σαλόνι

Το γαϊτανάκι είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό αποκριάτικο έθιμο αλλά και παιχνίδι. Φτιάξτε το δικό σας γαϊτανάκι και ζητήστε από τους καλεσμένους σας να πιάσουν μια πολύχρωμη κορδέλα από αυτές που κρέμονται από το κεντρικό κοντάρι. Βάλτε μουσική και ζητήστε τους να κάνουν γύρους ή συγκεκριμένες κινήσεις, ώστε να πλεχθεί το γαϊτανάκι σαν πλεξούδα.

Μην ξεχάσετε την τούρτα

Από ένα baby shower party δεν γίνεται να λείπει η τούρτα. Μια τούρτα με θέμα το τσίρκο. Ακολουθούν μερικές όμορφες ιδέες για να εμπνευστείτε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved