Μενού για παιδικό πάρτυ: Ιδέες που θα σας λύσουν τα χέρια!

Μην προβληματίζεστε πολύ για το μενού του παιδικού σας πάρτυ! Οι ιδέες είναι πολλές και εύκολες! Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι το... χρώμα και η φαντασία!

Μενού για παιδικό πάρτυ: Ιδέες που θα σας λύσουν τα χέρια!

Μπορείτε να παίξετε με πολλών ειδών πιτσες! Προσέξτε τα υλικά να μην είναι πολύ αλμυρά ή πολύ καυτερά και ακολουθείστε ασφαλείς επιλογές, όπως λαχανικά, τυρί, ντομάτα και ελαφριά αλλαντικά!

Επίσης, κάτι που όοοοολα τα παιδάκια τρελλαίνονται να τρώνε, είναι οι κοτομπουκιές! Στον φούρνο ή στο τηγάνι, είναι σίγουρο ότι αν τις εμφανίσετε... θα εξαφανιστούν! Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να φτιάξετε τα πιο νόστιμα, ζουμερά και γευστικά μπιφτεκάκια από κοτόπουλο, πλάθοντας τον κιμά σε ό,τι μέγεθος σας εξυπηρετεί, ώστε να βολεύει και τους μικρούς μας φίλους, τα οποια μπορείτε να σερβίρετε με μικρά ψωμάκια, ως μίνι μπεργκεράκια!

Κεφάλαιο πατάτες - οι αγαπημένες των περισσότερων παιδιών. Υπάρχουν πάντα οι πατάτες τηγανιτές, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, υπάρχει η λύση του ωραιότατου...πατατοκεφτέ! Αυτά τα πατατοκεφτεδάκια που σας προτείνουμε εδώ, χρειάζονται μόνο 4 υλικά! Αλλιώς μπορείτε να λύσετε το πρόβλημά σας με πανεύκολες πατατούλες φούρνου!

Μην ξεχάσετε να έχετε γύρω γύρω είτε μεγάλες σαλάτες, είτε σουβλάκια με λαχανικά ή ντοματίνια με τυρί κρέμα ή και αγγουράκια - βρακούλες!

Επίσης, για έξτρα χρώμα και... υγεία, μην ξεχάσετε τα φρούτα σας! Ο πιο χαρούμενος τρόπος είναι να κάνετε... σουβλάκια φρούτων!

Το απόλυτο φρουτο το καλοκαιριού ειναι για μας το καρπούζι... Οπότε πορμηθευτείτε όσο χρειάζεστε και φτιάξετε γρανίτες για τους μικρούς μας φίλους!

Και μην ξεχάσετε τον εαυτό σας, και τους υπόλοιπους γονείς! Φροντίστε τους... με ένα απίθανο, δροσιστικό Mohito καρπούζι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved