Τοκετός: «Τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για αυτή τη στιγμή»

Οι μοναδικές στιγμές του τοκετού από τη φωτογράφο Monet Nicole.

Τοκετός: «Τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για αυτή τη στιγμή»

Μαμά δευτερόλεπτα μετά τον τοκετό με το νεογένντο μωρό της αγκαλιά.

Instagram / monetnicolebirths

Το τοκετός είναι μία εμπειρία μοναδική, ασύγκριτη. Δεν έχει σημασία με ποιον τρόπο γίνεται και εάν γίνεται στο μαιευτήριο ή στο σπίτι. Σύμφωνα με τη φωτογράφο τοκετού και μαία Monet Nicole, επίσης, το τοκετός είναι και ένα γεγονός που σε αλλάζει και σε καθορίζει.

Η φωτογράφος έχει παρευρεθεί σε πάνω από 700 γέννες γυναικών και με τον φωτογραφικό της φακό έχει απαθανατίζει χιλιάδες μοναδικά στιγμιότυπα από κάθε στάδιο του τοκετού. Θεωρεί αυτές τις στιγμές μαγικές και μέσα από το προφίλ της στο Instagram μοιράζεται εμπειρίες της, σκέψεις και κομμάτι της δουλειάς της.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της η Monet είχε δημοσιεύσει δύο φωτογραφίες από τον τοκετό μίας μαμάς. Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν ακριβώς τη μοναδικότητα της στιγμής.

«Δεν έχει σημασία πόσο καλά έχει προετοιμαστεί, πόσο έχει διαβάσει ή πόσο ανυπομονείς. Τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για αυτή τη στιγμή. Είναι ακατάστατη και μαγική. Και ανεξάρτητα από το πώς συμβαίνει, είναι δική σου. Η δική σου ιστορία, το δικό σου ταξίδι, η δική σου μεταμόρφωση»

https://www.instagram.com/p/CqbvxOzsPFW

Η ωμή ομορφιά της γέννας από τη Monet Nicole

Οι φωτογραφίες της Monet ξεχωρίζουν γιατί αποτυπώνουν την ατόφια και ωμή ομορφιά του τοκετού. Κάτι ακόμα που καταφέρνει η φωτογράφος είναι να αναδείξει μέσα από τις φωτογραφίες της τα συναισθήματα των μαμάδων σε κάθε στάδιο: την ανυπομονησία, τον πόνο, τη χαρά, τη συγκίνηση.

Στην gallery που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς στο προφίλ της. Η κάθε μία μοναδική και υπέροχη. Απολαύστε τις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved