Τοκετός στο σπίτι: Έξι φωτογραφίες από μία μαία και φωτογράφο

Η Monet Nicole απαθανατίζει τις μοναδικές στιγμές του τοκετού.

Τοκετός στο σπίτι: Έξι φωτογραφίες από μία μαία και φωτογράφο

Μία από τις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Monet Nicole στο Instagram της. Νεογέννητο μωρό λίγο μετά τον τοκετό.

Instagram / monetnicolebirths

Η Monet Nicole είναι επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού και μαία. Έχει παρευρεθεί σε εκατοντάδες γέννες και στιγμιότυπα που έχει απαθανατίσει από τοκετούς στο μαιευτήριο, στο σπίτι, στο νερό συγκεντρώνουν χιλιάδες likes στο προφίλ της στο Instagram.

Οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν γιατί είναι αληθινές. Αποτυπώνουν τον τοκετό με τρόπο ρεαλιστικό και αυτός είναι ο λόγος που οι ακόλουθοί της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεπερνούν τις 159 χιλιάδες.

https://www.instagram.com/p/Cpfz7PkM8h4

Η Monet, όμως, δεν στέκεται μόνο σε αυτό. Μέσα από τις αναρτήσεις της μοιράζεται εμπειρίες της, σκέψεις και ιστορίες μαμάδων που έφεραν στον κόσμο το πρώτο, το δεύτερο, το τρίτο τους παιδί.

https://www.instagram.com/p/Co-shqbJ9ci

Ο τοκετός στο σπίτι μέσα από έξι στιγμιότυπα

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της η φωτογράφος δημοσίευσε έξι φωτογραφίες από την γέννα μίας μαμάς στο σπίτι. Όπως είπε η νεαρή μητέρα έφερε το μωρό της στον κόσμο στο κρεβάτι της, εκεί ακριβώς που λίγες ώρες πριν κοιμόταν και ξεκουραζόταν.

«Και ακριβώς την προηγούμενη νύχτα…. κοιμόντουσαν και ξεκουραζόντουσαν σε αυτό ακριβώς το κρεβάτι. Και μετά, τις πρώτες πρωινές ώρες…. ξεκίνησε ο τοκετός. Και μετά όλοι μαζί ακριβώς μετά τη γέννα όλοι μαζί έμειναν εκεί αγκαλιασμένοι. Εκεί θήλασε, εκεί πήρε το μωρό της αγκαλιά, εκεί ξεκουράστηκε.

Το από, έτσι δεν είναι; Και το φως του πρωινού ήλιου έμπαινε στο δωμάτιό τους.

Υπάρχουν ακόμα στιγμές που κάθομαι στο κρεβάτι μου και ξεκουράζομαι… και θυμάμαι τη μέρα που το δικό μου μωρό γεννήθηκε στο σπίτι μου. Υπάρχει κάτι ιερό και μαγικό σε αυτήν την πραγματικότητα, έτσι δεν είναι; Στο ότι μπορούμε να γεννήσουμε στο μέρος που αγαπάμε, που ξεκουραζόμαστε, που δίνουμε τις μάχες μας, που καθαρίζουμε, που χορεύουμε… όπως ακριβώς έκαναν οι άνθρωποι εκατομμύρια χρόνια πριν» έγραψε η Monet στην ανάρτησή της.

Παρακάτω και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε. Συγκλονιστικές, αληθινές και υπέροχες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved