Μαμά δίνει ιδέες για τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού

Φωτογραφίες minimal που θα σας εμπνεύσουν.

Μαμά δίνει ιδέες για τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού
Instagram / kamcia_mamciaa

Η επαγγελματική φωτογράφιση του νεογέννητου είναι trend τα τελευταία χρόνια και από τις πιο πρόσφατες τάσεις είναι η lifestyle φωτογράφιση στο σπίτι χωρίς ιδιαίτερα σκηνικά, ρούχα και props . Πολλοί γονείς βέβαια προτιμούν να απαθανατίσουν μόνοι τους τις πρώτες στιγμές με το μωρό και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Η Kamila Drozd έγινε πρόσφατα μαμά και οι τελευταίες της αναρτήσεις είναι αφιερωμένες στην ενός μήνα κόρη της. Σε όλες τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο προφίλ της η νεαρή μητέρα ακολουθεί μίνιμαλ προσέγγιση και τα γήινα χρώματα κυριαρχούν.

https://www.instagram.com/p/CnbvJdAq6GJ

Οι φωτογραφίες εγκυμοσύνης της Kamila

Η Kamila δημοσίευε φωτογραφίες της καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της οι οποίες αποτυπώνουν το δικό της ταξίδι εγκυμοσύνης. Φωτογραφίες με τον μεγαλύτερο γιο της…

https://www.instagram.com/p/ClfulLisTm0

με την κοιλιά της που μεγάλωνε κάθε εβδομάδα…

https://www.instagram.com/p/CnBnImsIYm9

με το υπερηχογράφημα του μωρού.

https://www.instagram.com/p/CnAUmDXou7h

Η τελευταία ανάρτηση πριν τη γέννηση της κόρης της ήταν η παρακάτω. Η μαμά ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη στην 38η εβδομάδα εγκυμοσύνης της και πολύ σύντομα θα κρατά την κόρη της αγκαλιά.

Ιδέες για τη φωτογράφιση του νεογέννητου

Οι φωτογραφίες της Kamila με τη νεογέννητη κόρη της μπορούν να σας δώσουν και εσάς ιδέες για τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε props που θα αναγράφουν την ηλικία του μωρού ή το όνομα, κουβερτάκια.

Δείτε ιδέες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved