Μπαμπάς κάνει θραύση στο διαδίκτυο με τις αστείες φωτογραφίες των παιδιών του

Ο Kenny Deuss είναι ένας μπαμπάς με χιούμορ και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει με τις δύο κόρες του το αποδεικνύουν.

Μπαμπάς κάνει θραύση στο διαδίκτυο με τις αστείες φωτογραφίες των παιδιών του
Instagram / onadventurewithdad

Ο Kenny Deuss είναι ψηφιακός δημιουργός και μπαμπάς δύο κοριτσιών. Η μεγάλη του κόρη γεννήθηκε το 2019 και η πατρότητα τον ενέπνευσε να δημιουργήσει μία σειρά από φωτογραφίες χιουμοριστικές και άκρως απολαυστικές.

Όλα ξεκίνησαν από μία πλάκα που έκανε στη σύντροφό του. Κάθε φορά που η μητέρα του μικρού κοριτσιού έλειπε από το σπίτι και ρωτούσε τον Kenny τι κάνει το παιδί. Εκείνος της απαντούσε με φωτογραφίες στις οποίες φαίνονταν μπαμπάς και κόρη να κάνουν επικίνδυνα πράγματα, όπως extreme sports. Η ιδέα αυτή συνεχίστηκε για καιρό και ο Kenny δημιούργησε ένα Instagram account για αυτόν τον σκοπό. Το ονόμασε On adventure with dad και μέχρι και σήμερα έχει πάνω από 495 χιλιάδες ακολούθους.

https://www.instagram.com/p/B4N87DNljif

Το 2021 ο Kenny και η σύντροφός του απέκτησαν μία ακόμα κόρη. Οι περιπέτειες του μπαμπά συνεχίζονται και εξακολουθεί να δημοσιεύει φωτογραφίες στο account, πλέον και με τα δύο κορίτσια.

https://www.instagram.com/p/Cj3KqU-NoJV

Σε συνέντευξή του το 2021 στο boredpanda.com είχε δηλώσει:

«Οι περισσότερες φωτογραφίες χρειάζονται πολύ χρόνο για να φτιαχτούν. Για να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικές, θα πρέπει και η κατάσταση να είναι ρεαλιστική. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάμε στην τοποθεσία η οποία φαίνεται στη φωτογραφία και στη φωτογράφιση να χρησιμοποιήσω αντικείμενα τα οποία έχω στο μυαλό μου ότι θα είναι στο σκηνικό. Κάποιες φορές προσθέτω ψεύτικο background ή κάποια αντικείμενα, αλλά αυτό κάνει το τελικό αποτέλεσμα να μην μοιάζει ρεαλιστικό» αναφέρει.

Στην ίδια συνέντευξη και όταν ακόμα τα δύο κορίτσια ήτα πιο μικρά, ο Kenny έλεγε ότι δεν είναι πολύ συνεργάσιμες, καθώς δεν καταλαβαίνουν το concept ούτε τι ακριβώς προσπαθεί να πετύχει ο μπαμπάς τους. Αυτό αλλάζει σίγουρα με τα χρόνια και όπως φαίνεται στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες όλη η οικογένεια απολαμβάνει τη διαδικασία και φυσικά το αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CiLAi4htBfR

Δείτε φωτογραφίες του Kenny στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved