Μαμά καλλιτέχνης αποτυπώνει σε σκίτσα την καθημερινότητα με το νήπιο παιδί της

Τα σκίτσα της Amanda Oleander περιγράφουν τις απλές καθημερινές στιγμές κάθε μαμάς.

Μαμά καλλιτέχνης αποτυπώνει σε σκίτσα την καθημερινότητα με το νήπιο παιδί της
Instagram / amandaoleander

Η Amanda Oleander είναι καλλιτέχνης και μαμά ενός μικρού αγοριού. Το ταλέντο της στην ζωγραφική άρχισε να ξεδιπλώνεται ήδη από την ηλικία των 5 ετών όταν κατά την επίσκεψή της στην Disney και ενώ περίμενε στην ουρά για το τρενάκι, ζωγράφισε τους αγαπημένους της ήρωες που μόλις είχε δει. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η ίδια στην προσωπική της ιστοσελίδα στην οποία μιλάει για την πορεία της και τη σχέση της με την τέχνη. Οι γονείς την έγραψαν σε μαθήματα ζωγραφική και αυτή ήταν μόνο η αρχή

Η ζωγράφος σπούδασε Καλών Τεχνών στο Los Angeles όπου και μένει μέχρι και σήμερα και τα έργα της έχουν πουληθεί σε πάνω από 75 χώρες ανά τον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/ChLEYgYuzpM

Η μητρότητα ως πηγή έμπνευσης

Η καλλιτέχνης έγινε πρόσφατα μητέρα. Η μητρότητα είναι για εκείνη πηγή έμπνευσης και στα σκίτσα της αποτυπώνει απλές καθημερινές στιγμές, τρυφερές στιγμές, αλλά και στιγμιότυπα από την εγκυμοσύνης της.

https://www.instagram.com/p/ChsemiRvpab

Κάποιες από τις δημιουργίες της είναι χιουμοριστικές όπως η παρακάτω η οποία ωστόσο περιγράφει στο 100% πώς μοιάζει κάποιες φορές ο θηλασμός.

https://www.instagram.com/p/CeMYCGZv-C2

Κάποιες άλλες είναι πιο τρυφερές και αναδεικνύουν τη σημασία της οικογένειας και όλα όσα προσφέρει ένας γονιός σε ένα παιδί.

https://www.instagram.com/p/Ceej0Gtv7re

Η Amanda έχει το δικό της προφίλ στο Instagram στο οποίο δημοσιεύει φωτογραφίες δικές της και της οικογένειας της, αλλά έχει δημιουργήσει και ένα προφίλ για να μοιράζεται τις δημιουργίες της και όλα όσα σκέφτεται σε σχέση με αυτές.

Ο λογαριασμός αυτός έχει πάνω από 1,2 εκατομμύρια ακολούθους και πολλές από τις δημιουργίες της νεαρής μητέρας έχουν αναδημοσιευτεί πολλές φορές στα social media. Στις πιο πρόσφατες δημιουργίες της, η Amanda αποτυπώνει την καθημερινότητα με το νήπιο παιδί της.

Δείτε τα σκίτσα στην gallery που ακολουθεί. Μαμάδες με νηπιάκια, σίγουρα κάτι θα σας θυμίσουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved