Αυτά τα σκίτσα για τη μητρότητα αφορούν κάθε μητέρα που νιώθει ότι δεν είναι καλή μαμά

Μεγάλες αλήθειες για τη μητρότητα αποτυπώμενες σε σκίτσα.

Αυτά τα σκίτσα για τη μητρότητα αφορούν κάθε μητέρα που νιώθει ότι δεν είναι καλή μαμά
instagram@ mommingwithtruth

Η Jamina Bone μέσα από τα σκίτσα της θέλει να στείλει ένα μήνυμα στήριξης σε όλες τις μητέρες που αισθάνονται ηττημένες και εξαντλημένες.

Να τις κάνει να νιώσουν καλύτερα μαθαίνοντας να αγαπούν τον εαυτό της.

Όπως εξομολογείται στο boredpanda.com, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, έπαθε επιλόχεια κατάθλιψη.

Ένιωθε συντετριμμένη, ανάξια να είναι καλή μαμά για τα παιδιά της και ήθελε απεγνωσμένα να βρει έναν τρόπο να ξεφύγει…

https://www.instagram.com/p/CAqeyRSJPAj

«Οι αρνητικές σκέψεις στροβιλίζονταν στο μυαλό μου μου και συχνά φανταζόμουν τρομακτικά πράγματα τόσο για τον εαυτό μου όσο και για το μωρό. Η απομόνωση τους πρώτους μήνες και η έλλειψη ύπνου ήταν καθοριστικοί παράγοντες για την κατάθλιψή μου. Παράλληλα, έπρεπε να διαχειριστώ την απώλεια της πεθεράς μου από καρκίνο όταν ήμουν έγκυος», θυμάται σήμερα εξηγώντας ότι δεν συνειδητοποίησε έγκαιρα τα προειδοποιητικά σημάδια της κατάθλιψης. Πίστευε απλά ότι απέτυχε.

Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, η Bone κατάφερε να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη και να γίνει η μαμά που ήθελε για τα παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/B-Z2rI2JUfF

Πλέον μέσα από τα σκίτσα της ενθαρρύνει τις μαμάδες να αγνοήσουν τις κοινωνικές νόρμες και να αγκαλιάσουν τον αληθινό εαυτό τους, όποιος κι αν είναι αυτός.

Η Bone υπενθυμίζει στους ανθρώπους ότι μια γυναίκα μπορεί να έχει αμφιβολίες και να είναι μια καλή μαμά. Μπορεί να νιώθει απογοητευμένη και να παραμένει καλή μαμά. Το πιο σημαντικό όμως για την ίδια είναι κάθε μαμά να αγαπήσει τον εαυτό της γι΄αυτό που είναι, να ξεχάσει τη νοοτροπία της επίπλαστης ευτυχίας και να προσπαθήσει να είναι μια καλή μαμά.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό δείγμα της δουλειάς της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved