Αυτά τα σκίτσα υμνούν τον θηλασμό και το μητρικό γάλα

Υπέροχα σκίτσα που αναδεικνύουν την ομορφιά του να θηλάζεις όπου και όπως μπορείς ή να αντλείς μητρικό γάλα.

Αυτά τα σκίτσα υμνούν τον θηλασμό και το μητρικό γάλα
Instagram / joolsannie

Η Annie είναι μαμά και καλλιτέχνης. Η μητρότητα αποτελεί για εκείνη πηγή έμπνευσης και δημιουργεί σκίτσα που αποτυπώνουν τις καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές της οποίες κάθε μαμά έχει βιώσει σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Δείχνουν την κούραση, τις αλλαγές στο σώμα μετά τον τοκετό, τον χαμό που επικρατεί στο σπίτι με τα παιδιά.

https://www.instagram.com/p/CMPVxizn_sX

Οι μαμάδες ταυτίζονται μαζί της και οι διαδικτυακοί της φίλοι πλησιάζουν τις 10.000. Βέβαια, δεν ταυτίζονται μόνο με τις δημιουργίες της αλλά και με τα σχόλιά της στις αναρτήσεις της, όπως για παράδειγμα με την παρακάτω. Μία μαμά κοιμάται στο κρεβάτι της και ο γιος της την πλησιάζει αθόρυβα λίγο πριν της ορμήσει για να την ξυπνήσει.

«Έχετε ξυπνήσει ποτέ με το πρόσωπο του νηπίου παιδιού σας μόλις πέντε εκατοστά από το δικό σας; Ναι, ναι και εγώ το ίδιο» σχολίασε.

https://www.instagram.com/p/CaNgPdYppmu

Τα σκίτσα της Annie για τον θηλασμό

Εκτός από την μητρότητα και όλες αυτές τις καθημερινές στιγμές, τις εύκολες, τις δύσκολες, τις πιο αστείες, ένα ακόμα θέμα που την εμπνέει είναι ο θηλασμός. Στον θηλασμό και το μητρικό γάλα είναι αφιερωμένη και η νέα σειρά σκίτσων που δημιούργησε και δημοσίευσε πρόσφατα.

Τα σκίτσα αυτά είναι πέντε συνολικά στον αριθμό και καλύπτουν κάθε πτυχή του θηλασμού. Τον θηλασμό στο κρεβάτι ενώ η μαμά κοιμάται μαζί με το μωρό, την άντληση του μητρικού γάλακτος με θήλαστρο, τον θηλασμό του νηπίου, τον θηλασμό στο νερό, τη ροή του μητρικού γάλακτος.

«Είτε θήλασες για λίγες μόνο μέρες, είτε θήλασες για χρόνια, είτε κοιμήθηκες μαζί με το μωρό για να το θηλάσεις, είτε θήλασες για παρηγοριά, ή ακόμα και αν άντλησες γάλα με το θήλαστρο και γενικά με όποιον τρόπο και αν προσέφερες το μητρικό γάλα στο παιδί σου, να φροντίσεις να διασκεδάσεις που το έκανες αυτό» έγραψε η καλλιτέχνης στο Instagram.

Δείτε τα σκίτσα της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved