Ασπρόμαυρες φωτογραφίες τοκετού από μία βραβευμένη φωτογράφο

Η Kate Kennedy απαθανατίζει τις ιδιαίτερες στιγμές της γέννας μέσα από υπέροχες φωτογραφίες τοκετού.

Ασπρόμαυρες φωτογραφίες τοκετού από μία βραβευμένη φωτογράφο
Instagram / katekennedybirthphotography

Η Kate Kennedy είναι μητέρα πέντε παιδιών, επαγγελματίας φωτογράφος και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τις φωτογραφίες τοκετού που έχει τραβήξει. Όπως αναφέρει στην επαγγελματική της ιστοσελίδα λατρεύει το θαύμα της γέννας και θεωρεί πραγματικό θαύμα μία γυναίκα να μεγαλώνει ένα μικροσκοπικό πλάσμα μέσα της για εννέα μήνες πριν το φέρει στον κόσμο. Σύμφωνα με τη φωτογράφο, ο τοκετός είναι μία από τις πιο δυνατές εμπειρίες ζωής για αυτό και επέλεξε να ασχοληθεί με αυτό το είδος φωτογραφίας.

Η Kate έχει πολλά χρόνια εμπειρίας και έχει παρευρεθεί στις γέννες δεκάδων γυναικών. Με τον φωτογραφικό της φακό απαθανατίζει τις ιδιαίτερες στιγμές από όλα τα στάδια του τοκετού, τα συναισθήματα, τους νέους γονείς με τα νεογέννητα μωρά τους.

Η φωτογραφία που βραβεύτηκε

Η Kate έχει βραβευτεί πολλές φορές για η δουλειά της. Η παρακάτω φωτογραφία για παράδειγμα ήταν ανάμεσα στις καλύτερες φωτογραφίες τοκετού για το 2021.

Η φωτογράφος δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες που τραβάει στο επαγγελματικό της προφίλ στο Instagram. Οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τις 19.000 και μέχρι και σήμερα έχει αναρτήσει πάνω από 680 φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CdMrpZkvUTK

Φωτογραφίες τοκετού που αποτυπώνουν την ωμή ομορφιά μιας γέννας

Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες τοκετού. Η μαμά και φωτογράφος απαθανατίζει μαμάδες τη στιγμή που φέρνουν στον κόσμο τα παιδιά τους, μαμάδες που κρατούν τα παιδιά τους για πρώτη φορά αγκαλιά, νεογέννητα, μπαμπάδες που στέκονται δίπλα στο πλευρό των συντρόφων τους σε όλη τη διαδικασία του τοκετού, παιδιά που συναντούν για πρώτη φορά τα νεογέννητα αδέρφια τους.

https://www.instagram.com/p/CQcuCMpMopV

Οι φωτογραφίες της συγκεντρώνουν εκατοντάδες likes η κάθε μία και αποτυπώνουν συναισθήματα και στιγμές που μία μαμά θυμάται για μία ζωή. Δεν ωραιοποιούν καταστάσεις και αποτυπώνουν ωμά την ομορφιά του τοκετού.

Εμείς διαλέξαμε κάποιες από τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved