Τοκετός: Φωτογράφος μοιράζεται τη δική της εμπειρία μέσα από στιγμιότυπα

Η Monet Nicole έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί και δημοσίευσε απίθανες φωτογραφίες από τον τοκετό.

Τοκετός: Φωτογράφος μοιράζεται τη δική της εμπειρία μέσα από στιγμιότυπα
Instagram / monetnicolebirths

Η Monet Nicole είναι επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού. Έχει βραβευτεί για τη δουλειά της και ο λογαριασμός της στο Instagram στον οποίο δημοσιεύσει φωτογραφίες γέννας και νεογέννητων, έχει σχεδόν 160 χιλιάδες ακολούθους. Η Monet είναι επίσης και μαία και μητέρα τριών παιδιών, με το νεότερο μέλος της οικογένειας να έχει γεννηθεί λίγες μέρες πριν.

Η φωτογράφος θεωρεί ότι η διαδικασία το τοκετού είναι μία ιδιαίτερη εμπειρία που επηρεάζει τη σχέση μητέρας και παιδιού. Η ίδια αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι οι δικές της γέννες την μεταμόρφωσαν και ότι τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνες τις στιγμές.

https://www.instagram.com/p/CdT1CCeJfOn

Όσο για τις φωτογραφίες της, ξεχωρίζουν σε σχέση με άλλες καλλιτεχνών και αυτό γιατί απαθανατίζει τη δύναμη, την ωμή ομορφιά και την αυθεντική αγάπη των μαμάδων στον τοκετό. «Ανεξάρτητα από το πού και πώς έφερες στον κόσμο το μωρό σου, η ημέρα του τοκετού σου είναι μία από τις πιο δυνατές μέρες της ζωής σου» αναφέρει επίσης.

https://www.instagram.com/p/CfUcj47J0BD

Monet Nicole: Ο τρίτος τοκετός μέσα από φωτογραφίες

Η Monet Nicole έγινε μητέρα για τρίτη φορά στις 16 Ιουλίου. Έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, το οποίο όπως αναφέρει και στην ανάρτησή της για τον τοκετό, ήρθε μετά από αμφιβολία και φόβο.

«Το μωρό μας είναι εδώ.

Μετά από μέρες πρόδρομων συσπάσεων, μετά από αμφιβολία και πολύ φόβο το γλυκό μας αγόρι και εγώ περάσαμε και από αυτό το στάδιο και βρεθήκαμε στην άλλη πλευρά.

Grover Alden. 4 κιλά και 113 γραμμάρια. Γεννήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 16ης Ιουλίου.

Δεν ήμουν καν σίγουρη ότι γεννάω μέχρι και 40 λεπτά πριν τον τοκετό. Οι πρόδρομες συσπάσεις για μέρες το κάνουν αυτό. Αλλά οι συσπάσεις αυτές είναι ήπιες, ίσως και διασκεδαστικές. Το μόνο δύσκολο κομμάτι ήταν το να σπρώξω να βγει… αλλά ακόμα και αυτές οι στιγμές λυτρωτικές και τόσο δυνατές. Ήταν όλα όσα δεν ήξερα ότι χρειαζόμουν. Οι μεγάλη μου κόρη και ο σύζυγός μου ήταν δίπλα μου όσο εγώ έφερνα στον κόσμο το μωρό μας, και η μικρότερη κόρη μου ήρθε δίπλα μας μόλις κράτησα το μωρό στην αγκαλιά μου».

Στη δική της γέννα, η Monet ανέθεσε στη συνάδελφό της, Jennifer Mason, να απαθανατίσει τα στιγμιότυπα. Λίγες μέρες μετά τον τοκετό δημοσίευσε στο προφίλ της το φωτογραφικό άλμπουμ του τοκετού με τις φωτογραφίες της Jennifer και το παραπάνω κείμενο.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved